One fine day !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
One fine day !!!

Μια ωραία μέρα ..

Είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα όταν κάνεις reunion με φίλους που έχεις να δεις καιρό αλλά και που έχεις ζήσει διάφορες ευχάριστες στιγμές. Έτσι και έγινε την προηγούμενη Δευτέρα το απόγευμα όταν αρχικά βρεθήκαμε στο αγαπημένο μου Άμος στην Κηφισιά με την θεά φιλενάδα μου την Dragana που είναι τοπ Real estate agent κυριώς στα Νότια. Μαζί της ήταν οι αγαπημένες μου φιλενάδες από την Σερβία η Milica Popovic που έχει από τις ωραιότερες φωνές μιας και είναι τραγουδίστρια αλλά και η αγαπημένη μου Goca που είναι η μητέρα του πολύ καλού μου φίλου του Marco Keselj. Λίγο αργότερα προστέθηκε στην παρέα μας και η θεά Chef Gordana που ζει στο Μονακό και κάνει τον κόσμο να παθαίνει παραλλήρημα με τις λιχουδιές που τους φτιάχνει.

Αφού κάναμε το Serbian reunion στην παρέα μας προστέθηκε και η Montenegrian γλυκύτατη Lily που έχει την πιο ζεστή καρδιά. Και έτσι πήγαμε όλες μαζί στο γήπεδο της Αενκ στο Ζηρίνειο για να παρακολουθήσουμε τον εκτός αγώνα μας του ΠΑΟ.

Εκεί χάρηκα πολύ που συναντήθηκα με τον τέως Δήμαρχο Κηφισιάς Κύριο Νίκο Χιωτάκη που εκτός των όλων καλών που έχει κάνει για την Κηφισιά μας τόσα χρόνια, έχει υπάρξει στο πλευρό του W.I.N. Hellas όποτ του ζητήθηκε και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος πως 3 στις 4 γυναίκες στην Ελλάδα έχουν υποστεί κακοποίηση και το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και καλό θα ήταν να ενεργοποιηθούν όλοι οι δήμοι και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που κάνουμε τόσα χρόνια με τα προγράμματα που τρέχουμε με τους διάφορους Δήμους που έχουν την αντίληψη του προβλήματος και κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν το τεράστιο έργο της ΜΚΟ W.I.N. HELLAS.

Με αυτά και με αυτά μετά την νίκη μας πήγαμε για δείπνο και αμέσως με το που μπήκα σπίτι μου με περίμενε μια τεράστια έκπληξη πάνω στην τραπεζαρία. Η καλή μου φίλη Ναταλί Βαγιωνή που είμαι τόσο περήφανη για την προσπάθεια της και την δουλειά που έχει κάνει με τα Fresh Line τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μου είχε στείλει αυτό το υπέροχο καλάθι με όλα τα συγκλονιστικά καλούδια που κρύβουν με μαγικό φυσικό βιολογικό τρόπο την ηλικία μας.. και ο Toffee ήταν από πάνω από το καλάθι με τα καλούδια και έπαιζε με τις κορδέλες και τα εξέταζε όλα ένα ένα ..