About the other night .. ( part 2 ) !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
About the other night .. ( part 2 ) !!!

Κι όμως όταν εκπέμπεις θετική ενέργεια .. 

Και όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστάρισμα στην κατηγορία "Gotcha", κάναμε τις προάλλες το πρώτο μας reunion του 2015 με αφορμή την ονομαστική μου γιορτή που λόγο εκλογών κλπ την γιορτάσαμε ετεροχρονισμένα στο αγαπημένο μου στέκι στο Κολωνάκι το Li Li Shu.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια και με απίστευτα ωραία μουσικά ακούσματα μιας και ο θεός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης που θα βρίσκεται από εδώ και πέρα κάθε Τετάρτη παρά Τετάρτη στο Li Li Shu, έπαιξε όλα μου τα αγαπημένα τραγούδια.

Η Μαρία Μαρκέζη φρόντισε να αποθανατίσει με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνη μπορεί τον κόσμο όλο .. ( Μαράκι στο λέω επίσημα πως πρέπει να κάνεις έκθεση φωτογραφίας αλλά και να πάς σούμπιτο στο Χόλιγουντ γιατί κορίτσι μου είσαι ταλαντέρα) !!!

Ήταν μια βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια με αγάπη και με πολύ χιούμορ. Ήταν ένα πολύ όμορφο catch up εκτενέστερο που περάσαν όλοι όμορφα όπως συνηθίζετε να περνάμε κάθε Τετάρτη στο Li Li Shu.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την Χριστίνα Παππά όσο και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που είχαν επιμεληθεί να είναι τα φαγητά και τα πάντα όλα στην εντέλεια, τα boulangerie Παπασπύρου για τα υπέροχα γλυκά, αλλά και το Μόνο του Τσάνταλη καθώς και την Grey Goose που είναι δίπλα μου πάντα σε ότι διοργανώνω.