Ζεν μεν the Μύκονος way !!!

Ζεν μεν the Μύκονος way !!!

Ζεν μεν αλλά .. 

Την Πέμπτη πήγαμε στην Μύκονο και είχα την χαρά να δω από κοντά αυτό που λένε under construction μιας και σε δύο 24ώρα είδα ένα υπέροχο διαμορφωμένο εστιατόριο με την πιο θεική παραλία για μένα στην Μύκονο.

Αν κ τις πρώτες μέρες έκανε κρύο και έριξε και λίγο βροχούλα ήταν όσο έπρεπε για να καθαρίσει την ατμόσφαιρα και να φέρει όλη την θετική ενέργεια.

Με τις θεές όλες να μην μασάνε και να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια, (εγώ προσωπικά το κώλωσα όχι επειδή ντρεπόμουν να βγάλω το φιδίσιο κορμί μου να λιαστεί, αλλά γιατί κρύωνα απίστευτα μέχρι και χθες το βράδυ έβαλα το αιρκοντίσιον στο ζεστό στους 25 και τουρτούριζα) ..

Αφού εγκαινιάσαμε όλες την συγκλονιστική κουζίνα του new it place to be in Mykonos το Monarch στο Καλό Λιβάδι, με τις μαγευτικές γεύσεις του 2 Michelin Star Chef Alain Parodi, (πραγματικά ήταν όλα ένα και ένα απίστευτα), μετά ξανά κάνανε τις βουτιές και τις ηλιοθεραπείες τους τα κορίτσια αν και η Ελέ ήταν εκεί σε διαφορετικό Ζεν mood μιας και έκανε Hot Yoga όλο το σουκου και οφείλω να πω πως τις πάει γιατί φαίνεται πολύ αναζωογονημένη. Το πρώτο βράδυ βρεθήκαμε στο Ode και την δεύτερη βραδιά στο Balthazar ( όπου το οξύμωρων ήταν που συζητάγαμε από την προηγούμενη εβδομάδα να κανονίζαμε δείπνο στις Αθήνας και βρεθήκαμε τελικά στις Μυκόνου.. ).

Πρέπει να σας πω όμως και για την καινούργια μου αδυναμία την Claudia που είναι το πιο όμορφο Ποιμενικό Λυκόσκυλο που έχω δεί και που δεν σταμάτησε να παίζει πάνω κάτω στην παραλία.. να είναι καλά γιατί έκανα και την γυμναστική μου με το τρεξιματάκι που μου έκανε..