Στην καρδιά της Βουλιαγμένης ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στην καρδιά της Βουλιαγμένης ..

Τις προάλλες στα Νότια ..

Τις προάλλες είχε έρθει ένας φίλος μου από το εξωτερικό και ήθελε να μείνει στην Βουλιαγμένη. Έτσι και εγώ πήρα τον παιδικό μου φίλο τον Θοδωρή που έχει το πανέμορφο και πολύ προσεγμένο ξενοδοχείο στην καρδιά της Βουλιαγμένης το Margi.

Πήγαμε με τον φίλο μου για να κάνει check in κλπ και μέχρι να ετοιμαστεί τον περίμενα στον χώρο της πισίνας στο Malabar. Ένοιωσα σαν να βρίσκομαι στο Μαρόκο. Είναι όλα τόσο ωραία εκεί και περιποιημένα εκεί που όσο και να σας το περιγράψω πρέπει να πάτε οι ίδιοι από κοντά για να καταλάβετε.

Εκεί συναντήθηκα με τον Θοδωρή που μου έλεγε για την φάρμα που έχουν δημιουργήσει ώστε να έχουν δικά του βιολογικά φρούτα και λαχανικά αλλά καθώς και το δικό τους κρασί μεταξύ άλλων. Ενθουσιάστηκα με τον χώρο και αν δεν είχαμε να πάμε σε ένα κάλεσμα εκείνο το βράδυ θα καθόμασταν εκεί σίγουρα.

Με χαρά μεγάλη συναντηθήκαμε για ένα τσακ μπαμ catch up με τον κολλητό του Θοδωρή και επίσης παιδικό μου φίλο τον Χάρη Δασκαλάκη που από στιγμή σε στιγμή θα γίνει μπαμπάς στο πρώτο του παιδί που θα είναι κοριτσάκι. Αναμφισβήτητα θα είναι καλλονή η μικρή Μελίνα γιατί με συνδυασμό από την πανέμορφη μαμά της και μπαμπά της .. Its in the Genies ..

O Χάρης εργασιομανής όσο δεν υπάρχει ασχολείται με την οικογενειακή της δουλειά που είναι το νηπιαγωγείο Melinas, το σχολείο ISA αλλά και το BCA το οποίο έχει σταθεί δίπλα στην W.I.N. HELLAS παραχωρώντας αίθουσες και όχι μόνο για να ενημερωθούν και να στηριχτούν τμήματα κατά της κακοποίησης των γυναικών. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο από μέρους του και πολύ σημαντικό στις μέρες μας να αναγνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το έργο της ΜΚΟ W.I.N.Hellas.

θα σας μιλήσω και για τους δύο ξεχωριστά σε επόμενο ποστάρισμα.. αυτό που μένει είναι να πάμε με την παρέα μας στο Margi για δείπνο για να δοκιμάσουμε όλα τα καλούδια που μας έχει προτείνει ο Θοδωρής και αδερφός του ο Γιάγκος.

info about The Margi :

https://www.facebook.com/themargihotel?fref=ts

Info about ISA :

http://www.isa.edu.gr/?gclid=CJn-6e-438cCFRfgGwod08UEdQ