11 Shades of Red ..

11 Shades of Red ..

My 11 shades of red .. 

Τα αγαπημένα μου χρώματα είναι το Πράσινο το Μπλέ το Γκρί και το Κόκκινο και από τότε που γύρισα από τον κατά Κόκκινο Καναδά κάτι με έπιασε και φόρεσα ότι κόκκινο είχα και τυχαία όχι μόνο εγώ.

Συναντήθηκα μέσα σε μια εβδομάδα με καλούς φίλους και γνωστούς και κάναμε πολύ ωραίο catch up.

Αρχικά είχαμε την κοπή της πίτας της DPG που βρεθήκαμε στο Politia Tennis Club με τις Queen Bloggers Ισμήνη αλλά και με την αγαπημένη μου φιλενάδα την Δέσποινα που επιτέλους όλος ο κόσμος ξέρει για την εγκυμοσύνη ( μου το είχε πεί από τον 1ο μήνα και το είχα τρομερό άγχος και επιτέλους χαίρομαι πάρα πολύ που το ξέρουν όλοι) !!!

Μετά την κοπή της πίτας πήγα στην Κηφισιά στο μαγαζί του αγαπημένου μου φίλου και καλύτερου Ράφτη τον Γιώργο Παπαδόγαμβρο

Την ίδια μέρα αργότερα το βράδυ πήγαμε για δείπνο στο Gaspar με τον πολύ αγαπημένο μου Djole και την θεά γυναίκα του Ελένη ( by the way έχει τόση θετική ενέργεια που δεν είναι μόνο από το Reiki ). Εκεί πετύχαμε τον Ανδρέα Πιτσιλή και τον συνέταιρο του Gaspar τον Δημήτρη Μπαλιάν, και στο διπλανό τραπέζι καθόταν ο αγαπημένος μου ηθοποιός από το Παρά 5 ο Μιχάλης Μαρίνος ακά το μικρό μου Πόνυ. ( δείτε στην κατηγορία Gotcha το αφιέρωμα που του έκανα).

Την επόμενη μέρα στο Balthazar γιόρτασαν την βάπτιση της κορούλας τους η Ντόζια Κουρούπη και ο Αντώνης Κρασσάς aka Mr Era Nuts που τον πετυχαίνω συνέχεια στο μαγαζί του στο Ψυχικό κάνοντας πιτ στοπ για ξηροκάρπια.

Με την υπόλοιπη παρέα μου βρεθήκαμε στο Acro για να απολαύσουμε τον Γιώργο Σαμπάνη αλλά και στο Vox στην αγαπημένη Νατάσα που γινόταν το έλα να δεις.

Ο Marko Keselj που είναι ο Brate μου αλλά και κουμπάρος μου γύρισε στην Ελλάδα πρόσφατα και παίζει στο Λαύριο με αποτέλεσμα σε κάθε αγωνιστική να είναι MVP και να σκοράρει από 24-27 πόντους. Εδώ είμαστε σε late lunch στο Gaspar που είναι το αγαπημένο μας στέκι.