Η Γιατρός που ομορφαίνει τον κόσμο !!!

Η Γιατρός που ομορφαίνει τον κόσμο !!!

Έχει το πιο ελαφρύ χέρι και μου το επιβεβαιώνουν όλες οι φίλες μου αυτό !!!

Διαβάστε και κερδίστε μια θεραπεία για την κυτταρίτιδα.

Όλοι εσείς οι φίλοι μου με ξέρετε. Ξεκάθαρα, δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας, που παρακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της πλαστικής χειρουργικής, ούτε τρέχω από το ένα ινστιτούτο ομορφιάς στο άλλο, για να προλάβω να δοκιμάσω όλες εκείνες τις μεθόδους, που θα με κρατήσουν «κουκλίτσα» για μια ζωή. Ό δικός μου καλοπισμός είναι το μανικιούρ και πεντικιούρ και η "ψύχωση" που έχω με τα μαλλιά μου ( γιατί μόνο αν τα χάσεις θα καταλάβεις τον πόνο για να ξανά μακρύνουν κλπ),και συνεχίζω να ασχολούμαι με τη μουσική μου, με τις βόλτες μου, με το blog μου, με τους φίλους μου, και με τα ταξίδια μου…

Στο σημείο αυτό, όμως, έχω να σας δηλώσω κάτι: ότι είναι πολλά χρόνια φίλη μου η Ντόλλυ Φατσέα. Ναι, ναι, ακριβώς εκείνη η γιατρός, που είναι όμορφη, μανούλα, επιχειρηματίας, σύζυγος του επίσης αγαπημένου φίλου και πλαστικού χειρουργού Θανάση Αθανασίου. Αλλά, κυρίως, η Ντόλλυ Φατσέα είναι μια μικρή μαγισσούλα, που κάνει τα θαύματα της στο πρόσωπο και στο σώμα αμέτρητων γυναικών στην Αθήνα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες. Κι αυτό γιατί έχει το δικό της μοναδικό ταλέντο να μας αγγίζει και οποιαδήποτε μέθοδο και αν ασκεί πάνω μας - από την πιο απλή μεσοθεραπεία με βιταμίνες, μέχρι το πιο εξελιγμένο ενέσιμο filler σε πρόσωπο ή σώμα – να το μετατρέπει σε μικρό θαυματάκι.

Τώρα θα μου πείτε πώς και μιλάς στο «εμείς», αφού αρνείσαι κατηγορηματικά όλες αυτές τις ομορφιές… κι όμως είδα με τα μάτια μου live να κάνει σε πολύ καλές μου φίλες διάφορα και έπαθα πολλαπλά σοκ με το ταλέντο της, το πόσο ελαφρύ χέρι έχει και το πως αντιδρούσαν μέσα σε 5 με 15 λεπτά ανάλογα με την θεραπεία οι φιλενάδες μου. Είδα να κάνει νήματα σε μια φίλη μου και ενώ εγώ έτρεμα και ήμουν έτοιμη να λυπoθυμήσω εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα και μέσα σε ούτε 7 λεπτά της είχε σηκώσει το ταλαιπωρημένο πρόσωπο χωρίς κανέναν πόνο και μέχρι και σήμερα σχεδόν 2 χρόνια μετά ακόμα πίνει νερό στο όνομα της και βλέπεις τεράστια διαφορά. Είδα να κάνει Bottox αλλά όχι αυτό που βγαίνουν όλοι τσίτα αλλά αυτό που σου δίνει μια ανάσα φρεσκάδας μέσα σε 5 λεπτά και ενώ εγώ ούρλιαζα μέσα μου και έλεγα πως γίνεται βλέπω τις φιλενάδες μου μία μία να έχουν απίστευτη εμπιστοσύνη και να μου λένε όλες για το πόσο ελαφροχέρα είναι η Ντόλλυ. Είδα να κάνει μεσοθεραπεία, την απολύτως εξατομικευμένη για τις ανάγκες του δέρματος, και μπορώ να πω ότι οι βιταμίνες A, C και Ε, αλλά και τα αμινοξέα, που περιείχε η μικρή, ανεπαίσθητη βελονίτσα έκανε την διαφορά σε φίλη μου που ακόμα μέχρι και πριν λίγες μέρες μου έλεγε για αυτό.

Η φίλη μου Ντόλλυ και δερματολόγος κα Φατσέα (δλδ το ίδιο πρόσωπο) εξηγούσαν στην επόμενη κυρία από την φιλενάδα μου πώς θα της κάνει την έγχυση μεσοθεραπείας στα πόδια, η οποία λόγω των πολλών ωρών στο γραφείο μπροστά σε ένα PC, χρειαζόταν μια ανανέωση στην μικρο κυκλοφορία και μια «αποδόμηση των λιποκυττάρων στα πόδια της. Φανταστικό, το θυμάμαι να το γράψω! Σκεφτείτε τι ανακούφιση θα είναι να το κάνει κιόλας μια γυναίκα!

Όση ώρα ήμουν εκεί και έβλεπα τα διάφορα είπα να κάνω για αρχή το πιο επώδυνο για εμένα ( μιας και είμαι φοβιτσιάρα και μου πάει πέντε πέντε.. ) και έκανα την μάσκα οξυγόνου αυτή που σου βάζουν το πρόσωπο σου σε μια γυάλα και νιώθεις σαν αστροναύτης. Μετά το σχεδόν μισάωρο που διάρκεσε αυτό ένιωσα το πρόσωπο μου καινούργιο να αναπνέει και να λάμπει.

Με την κρεμούλα στο πρόσωπό μου, αποφάσισα να κάνω μια βόλτα στην κλινική, που μάλλον σου θυμίζει τηλεοπτικό studio βραδινού show μεγάλου αμερικανικού καναλιού τόσο elegant που είναι διακοσμημένη, και βρέθηκα στο front desk. Ως γνωστή σε όλους για την περιέργειά μου, στο να μαθαίνω τα πάντα για τα προτωποριακά πράγματα, άκουσα την υπεύθυνη του Athens Beverly Hills να μιλά για την νέα παγκόσμια τάση στο well-being, που θέλει τον πελάτη να κάθεται αναπαυτικά σε ένα δωμάτιο, που θυμίζει spa με τόση ομορφιά και τόση ηρεμία, και να κάνει τον ορό REVIV, ως συνολικό energy boost του οργανισμού του. Έκπληξη! 8 διαφορετικοί οροί για 8 διαφορετικές ανάγκες: έχεις hangover, επειδή ξενύχτησες , κάνε τον ορό Royal Flush και να δεις πόσο άμεσα ενυδατώνεσαι και συνέρχεσαι! Είσαι αθλητής και κοντεύεις να αφυδατωθείς από την προπόνηση; Κάνε τον ορό Hydromax.

Υ.Γ. Μιλώντας με την Ντόλλυ που είναι φαν του www.Queen.gr από την αρχή μου είπε πως θα κάνει δώρο σε μια τυχερή αναγνώστρια του σάιτ μια θεραπεία κυτταρίτιδας με Coaxmed crf (http://abh-medicalgroup.com/abh_service/coaxmed-crf- ), αυτό θέλω να το κάνω και εγώ by the way ειδικά τώρα που είναι η εποχή του μπικίνι).

Φίλη μου Δρ. Ντόλλυ Φατσέα, ευχαριστώ, κυρίως, επειδή με έκανες να αγαπώ πλέον πιο πολύ τη Σαμάνθα μου και να την προσέχω στην υγεία της και έτσι και στην εμφάνισή της… Σου το δηλώνω: I’ll be back… και εγώ και όλες οι φιλενάδες μου.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα θαύματα ομορφιάς που υπάρχουν δείτε εδώ : http://abh-medicalgroup.com

Συμπληρώστε το παρακάτω για να μπείτε στον διαγωνισμό που θα γίνει στο Queen .

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΧΑΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ!