Εν αρχή είναι η παιδεία ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Εν αρχή είναι η παιδεία ..

Και ξαφνικά ο παιδικός μου φίλος ο Χάρης που είναι πάντα η ψυχή της παρέας και διακρίνεται τόσο για την σοβαρότητα του όσο αναφορά τα επαγγελματικά του όσο για το χιούμορ του και τα διάφορα ταλέντα που έχει, άλλαξε την ζωή του για πάντα.

Σαν παραμύθι πριν 3 χρόνια στο γνωστό Μυκονιάτικο εστιατόριο Sea Satin, γνώρισε την καλλονή Μαριλού. Αποκτήσαν μια κούκλα κόρη την Μελίνα και από την ερχόμενη Κυριακή θα αποκτήσουν και άλλο ένα κοριτσάκι, το γατάκι που έκανε τον περασμένο Ιούλιο ο Κόκκινος Πέρσης γατούλης μου ο Toffee με την baby mama του την καλλονή γατούλα Sissy.

Στην φωτογραφία είμαστε στον γάμο του πανέμορφου ζευγαριού τον Ιούνιο που μας πέρασε στον ίδιο χώρο που πρωτογνωρίστηκαν.

Ο Χάρης δουλεύει αυτό που λέμε non stop, στον χώρο της παιδείας και φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια αλλά και όσο πιο προχωρημένα γίνεται. Εν αρχή είναι η παιδεία και αυτό το κατέχει απόλυτα, από το νηπιαγωγείο Melina's, το σχολείο I.S.A., το αναγνωρισμένο στο εξωτερικό BCA College και πλέον και το Athens Tech College.

Εκτός τον άλλον μας έχει στηρίξει στην ΜΚΟ W.I.N. HELLAS, παρέχοντας αίθουσες από το BCA College, τόσο της Αθήνας όσο και της Γλυφάδας για να μπορούμε να τρέξουμε προγράμματα ενάντια στην ενδοοικογενειακή βια, αλλά και για την ενδυνάμωση των κακοποιημένων γυναικών.

Η Μαριλού είναι πτυχιούχος του παιδαγωγικού τμήματος και προέρχεται και εκείνη από τον χώρο της εκπαίδευσης. Είναι λάτρης του Σερφ, και προσπαθεί να τα συντονίσει όλα μεταξύ motherhood κλπ. Μου έδωσε την υπόσχεση της πως το παιδί του παιδιού μου, που είναι και αυτό κοριτσάκι θα το προσέχει και θα το αγαπάει με ανιδιοτέλεια.

Χάρη μου και επειδή ξαφνικά βρέθηκες σε ένα σπίτι με 3 γυναίκες, βλέπε την Μαριλού, το Μελινάκι και το κοκκινότρίχικο γατάκι, εύχομαι να βάλεις μπρος και για το αγοράκι σύντομα.