Amazing Day .. well i would Call It Magic !!! Coldplay

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Amazing Day .. well i would Call It Magic !!!  Coldplay

COLDPLAY

Χθες το βράδυ βρισκόμουν με τις φίλες μου στο Tier Et Tout στο Ψυχικό όταν δέχτηκα εικονό μήνυμα από την κολλητή μου την Μάντα που βρίσκεται στο Τορόντο. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγε καθώς στο snapchat σβήνονται και μας έστειλε στο group chat που έχουμε με την Μιράντα τα εξής νέα.

Η μάλλον να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να καταλήξουμε αργότερα στα μηνύματα..

Στις 19 Νοεμβρίου του 2016 έγινε ένας διαγωνισμός, A global short film project των Coldplay για το τραγούδι τους το Amazing day. http://coldplay.com/amazing-day-global-film-project-on-nov-19/ όπου συμμετείχαν 11.050 βίντεο μέσα σε αυτά και το δικό μας. Ο σκοπός του διαγωνισμού ήταν να κάνεις hashtag #ColdplayAmazingDay να κάνεις tag το location σου και να ανεβάσεις ένα βιντεάκι με τους κολλητούς σου από μια μοναδική, ταλαντούχα εμπειρία.

Δεν υπήρχε καλύτερο για εμάς μιας και οι Coldplay είναι από τα λατρεμένα μας συγκροτήματα εμένα προσωπικά από το 2005 όταν τους είδα live στο Live 8 στο Λονδίνο να τραγουδάνε και ήμουν σούπερ τυχερή γιατί τους είχα μπροστά μου στο 1 μέτρο έχοντας Vip Platinum Tickets και ναι ήταν η συναυλία της ζωής μου έχοντας δει όλους τους αγαπημένους μου τραγουδιστές και ινδάλματα σε μια μέρα όλους μαζί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα εμπειρία ζωής το λές.

Ξανά πίσω στο κλιπάκι μας.. ακούγαμε ασταμάτητα Coldplay όλο το καλοκαίρι κάναμε Sun gazing με την Μιράντα τον Ραφίκ, την Μάντα, την Αννίτα και την Dragana και πέρναμε την ενέργεια όλη του Ήλιου μέχρι που η Θεά Αννίτα Ναθαναήλ ( Σπίλμπεργκ κανονικότατα) είχε την ιδέα καθώς απολαμβάναμε την ενέργεια του ήλιου να τραβήξει σε slow motion όλους μας να πηδάμε μέσα στην πισίνα έχοντας για θέα το ηλιοβασίλεμα. Και κάπως έτσι έγινε δείτε και το βιντεάκι μας ολόκληρο μέχρι το τέλος που ξεχυλίζει το νερό και να είναι καλά και η φίλη μας η Dragana που έσωσε το ηχειάκι μου από τα κύματα που κάναμε. Με αυτά και με αυτά σε χρόνο ντε τε η Αννίτα έκανε το βιντεάκι και πρότεινα να βάλουμε το τραγούδι μου που εδώ και χρόνια αν με παρακολουθείτε στο www.instagram.com/majenco ανά καιρούς όταν το πετυχαίνω στο ραδιόφωνο τραβάω βίντεο όπου και αν είμαι και το ποστάρω και δεν είναι άλλο από το Call it Magic των Coldplay, το οποίο έχει διπλή σημασία για εμένα και για το συγκεκριμένο βίντεο ταίριαζε απόλυτα αλλά και για κάτι δικό μου προσωπικό. Και έτσι η θεά του irepair έφτιαξε το ΑΠΟΛΥΤΟ βίντεο και το έχει γενικά !!!



Και έρχετε η μέρα που βλέπουμε τον διαγωνισμό στο instagram και χωρίς δεύτερη κουβέντα το έστειλα και εγώ. Ήμουν 100% σίγουρη πως θα το διάλεγαν το είχα προαίσθημα εκτός του ότι πραγματικά είναι πολύ όμορφο βίντεο αλλά και 19 Νοεμβρίου θα ήταν τα γενέθλια της Γιαγιάκας μου που δεν είναι πια μαζί μας.

Χτες λοιπόν όπως σας είπα μας έστελνε η Μάντα μηνύματα ότι το δεχθήκανε και πως βάλανε και @Majenco στα Credits και ήμασταν όλοι σούπερ excited. Αν είχα τσεκάρει και τα Email νωρίτερα θα είχα δει και το επίσημο email από την Parlaphone Records που έλεγε :


Thanks for entering your submission for Coldplay's Amazing Day short film project. We’re pleased to let you know that your upload has been selected from thousands of submissions to feature in the final film!

Congratulations. στέλνοντάς μου το λινκ κλπ .

Μπορεί να κρατάει στο επίσημο κλιπ τους ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλά WE MADE IT ON THE COLDPLAY AMAZING DAY film project and that kinda made our DAY AMAZING !!!