Η Ashley Longshore είναι η Queen της Ποπ Αρτ ακολουθώντας τον Andy Warhol !!!

Η Ashley Longshore είναι η Queen της Ποπ Αρτ ακολουθώντας τον Andy Warhol !!!

Από τις πιο όμορφες γνωριμίες που έκανα φέτος ήταν με την υπέρ ταλαντούχα ζωγράφο, καλλιτέχνη, Βασίλισσα της Ποπ Αρτ την μοναδική Ashley Longshore.

Την γνώρισα στην γκαλερί της στην Νέα Ορλεάνη και με κέρδισε αμέσως με το μπρίο της, το χιούμορ της αλλά και τα απίστευτα έργα της.

Πιστεύω θερμά πως θα ξεπεράσει τον θρύλο της Ποπ Αρτ τον Andy Warhol και αυτό να το θυμάστε.

Τα έργα της είναι τολμηρά όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω, από τον Ιησού περιτριγυρισμένο σε Louis Vuitton, μέχρι την Kate Moss ντυμένη καλόγρια, τα έργα της Ashley κάθε άλλο από ντροπαλά δεν τα λές. Η τέχνη της δημιουργεί θόρυβο. Τα δύο περιοδικά Town & Country Magazine , & The New York Post έχπυν συγκρίνει την Ashley σαν μια παραγωγική καλλιτέχνιδα σε μια καθοριστική στιγμή της καριέρας της, με τον Andy Warhol, σημειώνοντας την ομοιότητα στην εμμονή τους με τα εικονίδια της ποπ κουλτούρας και τα σημερινά εμπορικά σήματα. Η ζωντανή προσωπικότητα της Ashley και τα τολμηρά έργα τέχνης παρουσιάστηκαν σε μεγάλες δημοσιεύσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό, όπως οι Vogue, Elle, Town and Country, Λεπτομέρειες, Harper's Bazaar Singapore και η γαλλική GQ μεταξύ άλλων. Η δουλειά της, η οποία έχει περιγραφεί από την πελάτη, φίλη και συνεργάτη, η Blake Lively ως "Κομψή αλλά και Rebellious", είναι μαρτυρία για το ζωηρό πνεύμα της. Ανακαλύφθηκε από την Elle Magazine ως "ο πιο κακός καλλιτέχνης της Νέας Ορλεάνης", η κορυφαία προσωπικότητά της έχει κερδίσει τη φήμη της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Διαμαρτυρήθηκαν από το περιοδικό Fast Company ως ένας από τους "πιο δημιουργικούς ανθρώπους" και αναγνωρίστηκαν από τη Forbes ως μία από τις "κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες στο νότο", η μη παραδοσιακή προσέγγιση της Ashley στην εμπορία της δουλειάς της, αντιπροσωπεύει ένα νέο κύμα σε μια βιομηχανία που είναι Υποβάλλοντας τη δική του ψηφιακή επανάσταση.

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή αλλά και χαρούμενη που την γνώρισα και κρατήσαμε επαφή μεταξύ μας, και θα χαρώ πολύ να την ξανά δω σύντομα μιας και σκοπεύει με την πρώτη ευκαιρία να έρθει στην Ελλάδα για κανέναν μήνα να κάτσει και να εμπνευστεί για τα επόμενα έργα τέχνης της.

θα την βρείτε :


http://www.ashleylongshore.com



https://www.facebook.com/Ashley-Longshore-110592942324831/



https://www.instagram.com/ashleylongshoreart/