Με τους 2 Prison Break~ers στο νησί των ανέμων

Με τους 2 Prison Break~ers στο νησί των ανέμων

Πριν λίγες μέρες στο On this Day του facebook μου βγήκε σαν memory η φωτογραφία που είχα βάλει πέρσι από την Μύκονο με τον αγαπημένο μου Πορτορικανό ηθοποιό Amaury Nolasco που πρωταγωνιστή στο ξακουστό σε όλους "Prison Break" ως ο Fernando Sucre αλλά και στην αγαπημένη μου κωμική σειρά "Telenovela" με την Εύα Λονγόρια.

Και όμως σχεδόν τις ίδιες ημερομηνίες με πέρσι τον ξανά πέτυχα και φέτος στην παραλία αυτή την φορά όπου μου είπε ότι μόλις ήρθε από την Ισπανία που ήταν διακοπές με την σκηνοθέτιδα αλλά και ταλαντούχα ηθοποιό Εύα Λονγκόρια, ( πραγματικά αξίζει να την κάνετε follow στο Snapchat είναι αφασία να την παρακολουθείς και ίσως η πιο ακομπλεξάριστη του Χόλιγουντ που δεν μασαεί τσαλακώνεται συνεχώς. Με αυτά και με αυτά του έδειξα και την περσινή μας φώτο και προσπαθήσαμε να την κάνουμε re create με photobomber την παιδική μου κολλητή την Μιράντα. Γελάσαμε με αγκάλιασε και με φίλησε και μου είπε πως θα κανόνιζε να έρθει στο Toy room που είναι και το αγαπημένο του στέκι.

Έλα όμως που λίγες μέρες νωρίτερα όταν τραγουδούσε ο Θοδωρής Φέρρης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Mykonos Bar By Vox ήταν και ο Rick Yune από το Prison Break αλλά και από το Olympus has fallen και έτσι δεν έχασα την στιγμή να βγάλουμε μια Selfie μιας και δεν επέτρεπε σε κανέναν φωτογράφο να τον τραβήξει.

Τώρα πραγματικά περιμένω να γνωρίσω τον Michael Scolfield για να είμαι complete από την σειρά.