MVP ταλέντου στην οικογένεια τους

MVP ταλέντου στην οικογένεια τους

Γνωριζόμαστε με τα Βραχαλάκια άπειρα χρόνια και με την κάθε μια ξεχωριστά.

Την Ελεάνα Βραχάλη την είχα γνωρίσει όταν είχε κάνει την σπουδαία τριπλή πλατινένια επιτυχία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όταν τραγουδούσε τότε στο Vox, που ήταν μαγικές εποχές και απογειωνόμασταν ακούγοντας όλες τις επιτυχίες της μιας και είναι πολύ σπουδαία στιχουργός. Και αν και έγραψε σπουδαία τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες, αυτός που την λατρεύει και την αποθεώνει σε κάθε του ερμηνεία στο Acro δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σαμπάνη που πίνει νερό στο όνομα της Ελεάνας μιας και έχουν μια άριστη συνεργασία μόνο με επιτυχίες.

Με την Χριστίνα μας συνδέει μια φιλία χρόνων, εκτός του ότι είναι τόσο ταλαντούχα αθλητικό δημοσιογράφος είναι πάντα πρόθυμη να στηρίξει όλους τους φιλανθρωπικούς σκοπούς και ιδιαίτερα την W.I.N. HELLAS που ΠΑΝΤΑ είναι δίπλα μας ενεργά με την συμμετοχή της είτε στο να συμμετέχει σε αγώνα φιλανθρωπικό Beach Volley είτε με το να κάνει cat walk είτε με το να καλύψει δημοσιογραφικά.

Εδώ είμαστε στο Closing night του Γιώργου Σαμπάνη στο Acro μαζί και με τις δύο ταλαντούχες Βραχαλίνες που στέκονται Βράχοι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και μη.