Έγινα 45 και αισθάνομαι 18 ..

Έγινα 45 και αισθάνομαι 18 ..

Majenco's Birthday ..

Όλοι μου λένε πως αντέχω τα ξενύχτια κλπ και η αλήθεια είναι πως δεν κάνω καταχρήσεις, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν πίνω ούτε καφέ αλλά έχω ινσόμνια εδώ και 24 χρόνια, αλλά είμαι και γνήσια Ταυρίνα !!!

Στις 23 Απριλίου, λοιπόν, γιόρτασα τα γενέθλιά μου με τους στενούς παιδικούς μου φίλους μου που τους έχω τόσα χρόνια κοντά μου και τους θεωρώ οικογένειά μου.

Louise & Nick, Ιωάννα & Δημήτρη, Έφη & Αγγέλε, Μιράντα, Χριστίνα, Dragana, Φαννή, Αλέξανδρε, Γρηγόρη, Θεοδώρα & Αλέξανδρε, Dusan & Jade , Έλένη, Σοφία, Δέσποινα & Βαγγέλη, Πέτρο, Σταύρο & Όλγα, Στέλλα, Dolly & Θανάση, Αννίτα & Chris, Κώστα, Μαντώ, Μαρία, Valeron. Thank you so much for being part of my birthday celebration.

Το δείπνο έγινε στο ανανεωμένο Hama 2.0 που το φαγητό ήταν εξαιρετικό και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Πάνο Σκαρπέλη όσο και την Λίνα για όλη την περιποίηση που έκαναν αλλά και τα κρασιά Κανένας του Τσάνταλη και την Beverage World & Evian που με στηρίζουν πάντα σε ό,τι κάνω και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και με την W.I.N. HELLAS. Την μοναδική ταλαντούχα Μαρία Μαρκέζη για όλες τις φωτογραφίες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Miss Mary Cakes για την νοστιμότατη τούρτα που δημιούργησε με το Μόττο ζωής μου Live Love Laugh & Be Happy !!! Special thanks στον Γιάννη Σαρτζετάκη που αν και έλειπε στο εξωτερικό φρόντισε και έστειλε τους ανθρώπους του για να καλύψουν την μουσική με σαξόφωνο και Dj αλλά και τον μοναδικό Valeron που έκανε την έκπληξη και μας μάγεψε με την μουσική του.