Ο Djibril Cisse έπαιξε μουσική για 7 συνεχόμενες ώρες και ήθελε και άλλο ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο Djibril Cisse έπαιξε μουσική για 7 συνεχόμενες ώρες και ήθελε και άλλο ..

Πριν 3 χρόνια μου μίλαγε συνέχεια ο Γιάννης Σπαλιάρας για το Λιτόχωρο ότι πηγαίνει συνέχεια εκεί στην οικογένεια Λεμονόπουλων, ότι τον φροντίζουν, τον περιποιούνται και νιώθει σαν το σπίτι του είναι η δεύτερη οικογένεια του και πως είναι φανς του Djibril Cisse και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν Dj και πως θα γίνει να έρθει εκεί να παίξει μουσική κλπ. Χρονικά δεν έβγαινε τότε με τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις κλπ.

Φέτος ο Djibril ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για 10 -15 μέρες διακοπές με την οικογένεια του τον Ιούνιο και με τα Ποσειδώνια και με αυτά και με αυτά δεν έβρισκε αυτό που ήθελε για να μείνει στην Αθήνα τις ημερομηνίες που τον βόλευε και το παγώσαμε για λίγο μέχρι που τον Ιούλιο όταν ήταν να κάνουμε το Celeb Beach Volley για την W.I.N. Hellas μου ξανά είπε ο Γιάννης για το Litohoro resort και αμέσως πήρα τον Djib που τότε ήταν διακοπές στην Μαλαισία και χάρηκε πάρα πολύ.

Και κάπως έτσι στις 24 Αυγούστου πήγαμε στο Λιτόχωρο και πραγματικά έμεινα έκπληκτη με την απόλυτα ζεστή φιλοξενία της Κυρίας Ευγενίας Χραπανά ιδιοκτήτρια του resort και μητέρα του Πλάτωνος & Νίκου ( ιδιοκτήτες του Le Moon).

Η Κυρία Ευγενία όνομα και πράγμα και υπόδειγμα ευγένειας και φιλοξενίας μας πήγε παντού και μέσα σε όλα στην πανέμορφη Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θαυματουργού που βρίσκεται μέσα στο βουνό του Ολύμπου και έχει τόση μα τόση ενέργεια ( είναι λόγος για να πάτε στον Όλυμπο trust me on this), γυρίσαμε τα χωριουδάκια κλπ.

Και έφτασε η ημέρα του full moon Super Nova πάρτι στο Le Moon, όπου ανέβηκε να παίξει μουσική αμέσως λίγο μετά τις 5 και με τα 1000 ζόρια για να μην έχουν θέμα τα παιδιά με το ωράριο μιας και είναι Beach bar στις 12 μετά από 7 συνεχόμενες ώρες ασταμάτητες απόλυτης μουσικής και χορού το πάρτι τελείωσε. Την πάρασταση βέβαια την έκλεψε ο 3,5 χρονών γιός του Gabriel Cisse που χόρευε με τρελό ρυθμό.

Ο Djib με την οικογένεια του έμειναν να απολαύσουν τα μαγικά νερά και την θετική ενέργεια εκεί έχοντας τον Γιάννη να κάνουν τις γυμναστικές τους ( 3 ώρες την ημέρα κάνει ο Σπαλιάρας για να έχει το απόλυτο φυσικό σώμα που έχει), και την Κυρία Ευγενία για να τον πάει να δει την ομορφιά του πανέμορφου αυτού χωριού.

Το καλοκαίρι του 2019 θα ετοιμάσουμε ένα project διαφορετικό φιλανθρωπικό για την W.I.N. Hellas που θα έχει και ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον με διάφορους φίλους του Djibril.

Στις φωτογραφίες είναι η Κυρία Ευγενία Χραπανά, ο Πλάτωνας και Νικόλας Λεμονόπουλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας με την Αντιπρόεδρο της W.I.N. Hellas Χριστίνα Λουκά, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Κύρος Δαβίδ (υπεύθυνος του Le Moon), η Νικόλ (πεθερά του Djibril), O Gabriel Cisse, & o Djibril.

Photo credits to some of the photos that belong to papadakis press