Το κορίτσι μας μόλις έγινε μανούλα!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το κορίτσι μας μόλις έγινε μανούλα!!!

Την Πέμπτη το βράδυ ενώ βρισκόμουν στο ΟΑΚΑ για τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ προς μνήμη του Κύριου Παύλου Γιαννακόπουλου, άρχισαν να χτυπάνε μηνύματα και φωτογραφίες από την Μαρία Λουίζα και μέσα σε αυτές και αυτή με την κοιλίτσα της που μπορείτε να δείτε στην φώτο gallery πιο κάτω.

Γενικά μιλάγαμε κάθε μέρα και λέγαμε πως ο μπέμπης της είχε εξαντλήσει τα περιθώρια μιας και είχαν μείνει 5 μέρες για το due date της γέννας και το μωράκι ακόμα δεν ήθελε να βγεί (θα είναι ζόρικος της έλεγα και γελάγαμε).

Λίγες ώρες μετά.. 12 περίπου ο πανέμορφος γιος της Μαρίας Λουίζας ήρθε στην ζωή και είναι ένας γλύυυυυυκας !!! Δεν έχετε δει τόσο γλυκό και τεράστιο μωρό και δεν μπορώ να καταλάβω που τον έκρυβε μιας και άμα δείτε σήμερα την ΜLV, τα κιλά της εγκυμοσύνης δια μαγείας χάθηκαν μιας και το μωράκι ζυγίζει 4.100 κιλά. Θέλω να του τσιμπήσω τα μάγουλα του είναι τόσοοο θεούλης!!!

Πριν ένα χρόνο, Οκτώβριος - Νοέμβριος ήταν που μου σύστησε το Γιάννη στο Acro που τραγουδούσε ο Σαμπάνης και τότε η Μαρία Λουίζα ερχόταν τα Σουκού μόνο στην Αθήνα μιας και δούλευε στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε πάει στα καμαρίνια γιατί ήθελε να γυρίσει κάποια βιντεάκια για την εκπομπή της με τον Νίβο και με την Μελίνα Μακρή.

Ο Γιάννης μου φάνηκε συμπαθέστατος και είδα μια ΜLV happy και αυτό με χαροποιούσε ιδιαίτερα μιας και της έχω τρομερή αδυναμία.

Τον Μάρτιο όταν ξαναήρθε στην Αθήνα βγήκαμε ξανά όλοι μαζί και πήγαμε πάλι στον Σαμπάνη (τυχερός θα έλεγα της βγήκε).

Είχε μια λάμψη πολύ ιδαίτερη, την κοιτάω, με κοιτάει και το κατάλαβα αμέσως. Γύρισα και της είπα θα κάνεις αγοράκι, είμαι 100% σίγουρη, λάμπεις τόσο πολύ και φαίνεσαι τόσο ευτυχισμένη. Θα με θυμηθείς τις λέω..

Το είχα σίγουρο και ναι, αγοράκι της είπε ο γιατρός της.. Αν και το ήξερε πριν από την Majenco.

Στα γενέθλια της που τα γιορτάζουμε 10 plus χρόνια παρέα έκανε κάτι διαφορετικό φέτος. Ήταν συνδυασμός birthday & baby shower με χειροποίητα healthy cupcakes & γλυκά που τα έφτιαχνε μόνη της όλη μέρα και ήταν θεσπέσια όλα (τα δοκίμασα όοοολα).

Σε μια πολύ όμορφη ταράτσα με θέα το ΟΑΚΑ διοργάνωσαν ένα μίνι παρτάκι, το μωρό θα βγει σίγουρα Παναθηναϊκός, το θεωρώ δεδομένο.

Τόσο η MLV όσο και ο Γιάννης περιποιήθηκαν τους καλεσμένους και σε αυτό το σημείο ήθελα να σας πω ότι τόσο καιρό προσπαθούσα να θυμηθώ ποιόν μου θυμίζει από Χόλυγουντ και μου ήρθε: Για όσους είναι της γενιάς μας και βλέπατε 90210 σίγουρα μπορείτε να δείτε την ομοιότητα με τον "Dylan" ακα Luke Perry.

Να σας ζήσει το αγοράκι σας και να είστε πάντα τόσο cool & happy.

Εύχομαι ο μικρούλης σας να είναι άταχτος και ζωηρός και πειραχτήρι με την όμορφη έννοια όλα αυτά.

Για τις υπόλοιπες πληροφορίες για την γέννα σε λίγες μέρες θα ανεβάσει κ η Μαρία Λουίζα στο MLVlog της εδώ στο Queen.gr