Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Σαμπάνη στο Acro.

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Σαμπάνη στο Acro.

Η 6η σεζόν του Acro ξεκίνησε με τον Γιώργο Σαμπάνη καλύτερο από ποτέ. Ήταν ένα διήμερο φωτιά αφού δεν έπεφτε καρφίτσα. Έχω πάει σε άπειρα εγκαίνια "μπουζουκιών" τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια και ποτέ δεν έχω ζήσει την απόλυτη επαγγελματικότητα του καλλιτέχνη και να είναι όλα στην εντέλεια, ( έτσι έγινε και πέρσι στο opening night του Acro).

Ο Γιώργος είναι Ταύρος με τα όλα του και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Προσέχει τα πάντα όλα, είναι πολύ ταπεινός και χαμηλών τόνων και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα από την αγάπη του κόσμου που του έχουν.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την Dj Ράνια Κωστάκη, και συνεχίζει η εκπληκτική Ματίνα. Στην συνέχεια ο Steven Τριανταφύλλης που έχει συγκλονιστική φωνή και δηλώνω πως είμαι η μεγαλύτερη του φαν. Αμέσως μετά βγαίνει η λαμπερή Antonella και μετά το Dream team μπαλέτο με τις εκπληκτικές χορογραφίες. Βγαίνει ο Γιώργος με ένα πράσινο σακάκι θεϊκό ( είναι και το αγαπημένο μου χρώμα οπότε έπρεπε να το τονίσω), και γίνεται η αποθέωση. Στο δεύτερο μέρος βγαίνει ξανά η Ράνια και αμέσως μετά ο Σούπερ Guest star Κώστας Μπίγαλης με τα τραγούδια του πού όλοι αγαπήσαμε (που ξέρουν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι). Στην επανεμφάνιση του Σαμπάνη την δεύτερη φορά αφού γίνουν και τα ντουέτα απλά απολαμβάνεις την απόλυτη ποιότητα σε στίχους, σε ερμηνεία σε επίπεδο, σε διασκέδαση στα πάντα όλα. Απλά δεν θέλεις να φύγεις και ο Γιώργος δεν σταματάει να χαλάει τα χατίρια κανενός, αφού όλος ο κόσμος ζητάει συνέχεια και άλλα τραγούδια.

Την Παρασκευή ήταν η πρεμιέρα και μέσα στο κατάμεστο Acro ήταν και ο καλός του φίλος ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπου τραγούδησαν μαζί το τραγούδι που του έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης το «Θαύμα», (έχω ανεβάσει σχετικά βίντεο και Live στο Facebook & στο www.instagram.com/majenco ).

Το Σάββατο τον τίμησε με την παρουσία του και ο Διονύσης Σχοινάς που θα τραγουδάει φέτος στο Vox, αλλά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που ξεκινάει στις 23 Νοεμβρίου στην Ιερά Οδό με τον Βασίλη Καρρά, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη και τον Βο.

Και τις δύο μέρες πέρασαν πληθώρα κόσμου και το μαγικό ήταν πως όλοι ήταν όρθιοι και χορεύανε.

Photo Credits Νίκος Ζώτος.