Το χάνουμε το κορμί πατριώτη ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το χάνουμε το κορμί πατριώτη ..

Και ναι το χάνουμε το κορμί πατριώτη .. Τι να σας πω και από που να αρχίσω..

Όπως αποκαλούν την Elle Macpherson THE BODY κάπως έτσι είναι και ο δικός μας Έλληνας Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, με μια καριέρα στο μόντελινγκ που θα ζήλευαν οι πάντες και με έναν Mario Testino να είναι ξετρελαμένος μαζί του και να τον κάνει εξώφυλλο στην Γαλλική Vogue, αυτό για όποιον είναι στον χώρο της μόδας είναι ό,τι πιο απόλυτο, είναι σαν να έχεις κερδίσει Triple Crown στο μπάσκετ ή σαν να έχεις βγει Μις Υφήλιος για να σας κάνω να καταλάβετε. (Το σκηνικό με τον Τεστίνο το έζησα από πρώτο χέρι πριν μερικά καλοκαίρια στην Μύκονο όπου τρελάθηκε με τον Θοδωρή και έβγαλε τις πιο εντυπωσιακές του λήψεις).

Εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί μια πανέμορφη σχέση χαμηλών τόνων με την υπέρ καλλονή Allia και χτές το βράδυ που κάναμε την reunion έξοδο μας στο Acro, (είχα να τον δω από τον Ιούλιο που είχε συμμετάσχει στον φιλανθρωπικό αγώνα Beach Volley που είχα διοργανώσει για την W.I.N. HELLAS και οφείλω να πω πως πάντα με στηρίζει σε όλα αυτά που κάνουμε ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση των γυναικών), μου έσκασε την βόμβα πως σκέφτεται σύντομα να κάνει το παρά πάνω βήμα και να παντρευτεί. Κατά χάρηκα και η Allia εύχομαι να έχει καταλάβει πόσο τυχερή είναι.

Το κλίμα χτες το βράδυ ήταν σαν Πρωτοχρονιάτικο πάρτι με αρχηγό τον Γιώργο Σαμπάνη να είναι πιο energetic από ποτέ και να είναι άπαντες όρθιοι και να χορεύουν στους τρελούς ρυθμούς του. Είχαμε και την χαρά να ακούσουμε το καινούργιο του τραγούδι το "Φταίει" το οποίο τα σπάει, ( το έχω κάνει live στο Facebook μου μπορείτε να το απολαύσετε εκεί αλλά και να δείτε τα stories μου στο www.instagram.com/majenco ).

Μαζί με τον Θοδωρή και την Allia ήταν και ο πολύ καλός τους φίλος ο Τάσος και εγώ είχα πάει λίγο νωρίτερα με την Δήμητρα Ζάφειρα που εκτός από ψυχολόγος σε τυφλά παιδάκια ανήκει στην δυναμική της W.I.N. HELLAS, βοηθώντας με τα διάφορα προγράμματα που τρέχουμε για όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Η Ματίνα Ζάρα πού είναι μια από τις δύο πανέμορφες και ταλαντούχες τραγουδίστριες του Acro, όσο ήταν η Antonella στην σκηνή άφησε τα καμαρίνια και ήρθε να απολαύσει και αυτήν και τον Steven & τον Γιώργο Σαμπάνη, την Ράνια Κωστάκη και τον Κώστα Μπίγαλη, όπου δεν σταματήσαμε να χορεύουμε και να τραγουδάμε, ( εννοείται εγώ πάραφωνη αλλά δεν ακουγόταν λολ ).

Key point της βραδιάς ήταν ο Θεός Νίκος Τσαμπάσης που τα σπάει κανονικά με την ηλεκτρική του κιθάρα αλλά και με το απίστευτο στυλ του.

Photo credits Papadakis press