΄Ελληνες βραβεύτηκαν στα GERMAN DESIGN AWARDS 2019 με το βραβείο Excellent Communications Design

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
΄Ελληνες βραβεύτηκαν στα GERMAN DESIGN AWARDS 2019 με το βραβείο Excellent Communications Design



Πριν μερικά χρόνια είχαμε την τύχη στην W.I.N. HELLAS το λογότυπο μας να το φτιάξει η Bliss Projects μαζί με διάφορα δημιουργικά που χρειαζόμασταν στην εκάστοτε φιλανθρωπική μας ενέργεια.

Μερικά χρόνια μετά γνώρισα από την φίλη μου την Τζο Λαζοπούλου, ( που και η ίδια έχει στηρίξει την ΜΚΟ W.I.N. Hellas και με το να συμμετέχει και με την μπάντα της τους Jo Black αφιλοκερδώς, αλλά και μόνη της), επίσημα τον άνδρα της τον Άρη Αλευρά μπαμπά του πιο γλυλού μωρού που υπάρχει του μικρού Μύρωνα.

Και με αυτά και με αυτά στις 8 Φεβ ο Άρης Αλευράς μαζί με τον Τάσο Φιλίππου βραβεύτηκαν στην Γερμανία με το βραβείο Excellent Communications Design – Packaging και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτούς αλλά και περήφανη για την Ελληνική διάκριση αυτή.

Πιο κάτω θα δείτε και το επίσημο δελτίο τύπου.

Η χώρα μας, διατηρώντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του design, διαπρέπει για ακόμα μια φορά σεδιεθνές επίπεδο.

Η εταιρία μας, BLISSPROJECTS, βραβεύθηκε στη διοργάνωση GERMAN DESIGN AWARDS 2019 με το βραβείο Excellent Communications Design – Packaging για τοproject ERA Wines.

Τα German Design Awards είναι μια ετήσια διοργάνωση υπό την αιγίδα του German Design Council που θεσμοθετήθηκε το 1953 από τη Γερμανική Βουλή και θεωρείται από τα πλέον διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα για την προώθηση της οπτικής επικοινωνίας,του brand management και του design γενικότερα.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 46 μέλη προερχόμενα από 11 διαφορετικές χώρες,κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο του design.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το project επιλέχθηκε από το German Design Council, χωρίς να έχει γίνει αίτηση συμμετοχής από την εταιρία μας. Τα μέλη του συμβουλίου, κατόπιν σχετικής έρευνας που πραγματοποιούν κάθε χρόνο, εντόπισαν το έργο online και το ξεχώρισαν ως κατάλληλο για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η κριτική επιτροπή έκρινε το έργο ως εξής:

«Εξαιρετικός σχεδιασμός που χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και διαθέτει υπέροχα γραφικά, συνδυασμένα με μια διαχρονική εμφάνιση. Επιτρέπει πολλές παραλλαγές και διαφορετικές εφαρμογές χωρίς να χάνει την ταυτότητά του.»

Οι Άρης Αλευράς (Managing Director) και Τάσος Φιλίππου (Creative Director),παρευρέθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου 2019 στην τελετή απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης εμπορίουAmbiente 2019.

Το βραβευμένο project θα βρίσκεται μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Φρανκφούρτης (Museum Angewandte Kunst, Frankfurt) στα πλαίσια της έκθεσης Excellent Communications Design.

Επισυνάπτεται οπτικό υλικό .

Links:

https://www.blissprojects.com/portfolio/era-wines/ https://www.german-design-award.com/en/the-winners/gallery/detail/24178-era-wines.html

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στοinfo@blissprojects.com ;ή τηλεφωνικά στο +30 210 8946186.