Διακοπές στο πανέμορφο Λιτόχωρο μετά μουσικής για τον Djibril Cisse!!

Διακοπές στο πανέμορφο Λιτόχωρο μετά μουσικής για τον Djibril Cisse!!

Κάναμε το πρώτο Road trip για φέτος την Παρασκευή το πρωϊ με την Μάντα και την Σύλια με το που φτάσανε από το παγωμένο Τορόντο πήγαμε στο γεμάτο θετική ενέργεια Λιτόχωρο και συγκεκριμένα για να δούμε την αγαπημένη φίλη και ιδιοκτήτρια του Litohoro Olympus resort villas & spa , Ευγενία Χραπανά που Ευγενία είναι όνομα και πράγμα. Μας κατά περιποιήθηκε, πήγαμε στο βουνό του Όλυμπου στο Μοναστήρι του Άγιου Ιωάννη του Θαυματουργού, είναι MUST GO , πηγαίνουν από όλο τον κόσμο να προσκυνήσουν σε ένα μαγικό μέρος γεμάτο ενέργεια θετική και μέσα στο πράσινο, μπορείτε να δείτε στο www.instagram.com/majenco στα Highligths μου έχω βάλει διάφορα σχετικά βίντεο.

Ο Djibril έφτασε το βράδυ μαζί με τον γιό του τον Gabriel & την απίστευτη πεθερά του την Nicole, και οι Ζεν διακοπές μας ξεκίνησαν.

Την Κυριακή το μεσημέρι στο Le Moon των αδελφών Λεμονόπουλων ανέβηκε στα Dexx o Djibril και για 6 ώρες έπαιζε ασταμάτητα μουσική και ξεσήκωσε τον κόσμο όλο, ( σχετικά βίντεο υπάρχουν στα insta stories μου www.instagram.com/majenco ).

Κάναμε βόλτες στο χωριό του Λιτόχωρου όπου υπήρχε μια μουσική εκδήλωση για παιδάκια και την παρακολουθήσαμε με μεγάλη χαρά και μετά πήγαμε στην παιδική χαρά / λούνα πάρκ και αφού παίξαμε και μπασκετάκι , ( άχαστη ήμουν αλλά ο Djib ήταν πολύ πιο γρήγορος και καλύτερος να τα λέμε και αυτά), η αποκορύφωση ήταν που κέρδισε μπάλα του Παναθηναϊκού στο μηχάνημα με τον μαγνήτη και είχαν μαζευτεί κόσμος γύρω με ένα παιδάκι να παίρνει την μπάλα και να τρέχει.

Στο ίδιο ξενοδοχείο ήταν και τα αδέρφια Παπαθεοδώρου ο Βασίλης, ( Sdna , που στηρίζει την W.I.N. Hellas πάντα) , και ο Ήλίας που είναι και ο νέος Coach της ΑΕΚ, μαζί με τα 4 παιδάκια τους που δώσανε ρεσιτάλ ερμηνείας σε τραγούδια του Ρέμου και του Αργυρού. Ο Coach Ηλίας θα συμμετέχει και στον φιλανθρωπικό αγώνα Βόλλευ ενάντια στην ενδο οικογενειακή Βία και την κακοποίηση των γυναικών την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιουλίου που διοργανώνουμε για την W.I.N. Hellas στο iBeach Παπάγου.

Ευγενία μας ευχαριστούμε πολύ για την σούπερ φιλοξενία και το ραντεβού μας του χρόνου θα είναι ακόμα πιο μεγάλο μιας και ο Djibril θα φέρει όλα τα παιδιά του μαζί.

Photo credits : SpyCine