Ανακαλύπτοντας την Νάξο...

Ανακαλύπτοντας την Νάξο...

Πριν πάρα πολλά χρόνια έτυχε να περάσουμε οικογενειακά από την Νάξο εν πλώ και δεν έτυχε ποτέ να βγω να περπατήσω πάνω στο νησί, να πάω σε όλες αυτές τις μαγικές παραλίες που βλέπω και συγκεκριμένα μία που την είχα βάλει στο μάτι πάρα πολλά χρόνια μιας και τα παιδιά που έχουν το ξενοδοχείο στην μαγική αυτή παραλία είναι φίλοι.

Κάθε φορά που θα βάζανε κάποια ανάρτηση στο Facebook από το Ηλιοβασίλεμα ή την μαγική παραλία με έποιανε κάτι και ήθελα πάντα να πάω εκεί.

Και κάπως έτσι μαζί με την Στέλλα, την Μάντα και την κόρη της την Σύλια πήγαμε στο Kastraki Dunes στο ξενοδοχείο τις φίλης μας της Στέλλας που μας φιλοξένησε με τον πιο εγκάρδιο τρόπο. Την πρώτη μέρα γυρίσαμε το νησί να δούμε τι γίνεται στις διάφορες παραλίες και καταλήξαμε στο να μην ξαναφύγουμε ποτέ από τον παράδεισο που ήταν στα πόδια μας ακριβώς.

Έτσι όπως μου άρεσε ακριβώς , λευκή άμμος μέσα έξω και κατά γάλανα νερά Crystal water , σε μια τεράστια παραλία όσο πήγαινε το μάτι σου και το ηλιοβασίλεμα έπεφτε ακριβώς πάνω μας.

Φάγαμε σε μια τοπική παραδοσιακή ταβέρνα αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο μας, την Αξιώτισα και είναι Must go Home made delicacies Ελληνικών γεύσεων καθώς και σε ένα άλλο εστιατόριο το Tortuga που αξίζει να πάτε.

Στέλλα Α. ευχαριστούμε πολύ ξανά για τα πάντα όλα και να είσαι σίγουρη ότι πλέον θα το καθιερώσουμε κάθε χρόνο αυτό το ταξίδι μας..Εύχομαι σύντομα να είναι όοοολα τα δωμάτια σαν αυτό που μείναμε. Οι αναμνήσεις που δημιουργήσαμε ( και τα βίντεο θα μείνουν για πάντα ) αλλά και η όλη ζεν κατάσταση που έχεις εκεί είναι ό,τι πρέπει για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας!!!