Το άλλο μου όνομα είναι Θανάσης...

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το άλλο μου όνομα είναι Θανάσης...

Ω ναι... το άλλο μου όνομα είναι Θανάσης και αυτό γιατί όταν στην βάπτιση μου οι γονείς μου είπαν μόνο το όνομα Σαμάνθα ο Παπάς δεν το δέχτηκε και ήθελε και το όνομα της γιαγιάς μου και έτσι με βάπτισαν Σαμάνθα - Αθανασία. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν πως γιορτάζω 20 Αυγούστου και δεν με γιόρτασαν ποτέ τότε αλλά πάντα στις 18 Ιανουαρίου προς τιμήν της Γιαγιάκας μου!!! Μια μέρα όταν ήμουν σχεδόν 20 νομίζω ήμουν στο Λονδίνο και έπρεπε να χαλάσω σε κέρματα ένα χαρτονόμισμα και μπήκα σε ένα news stand και εκεί είδα σε μια κάρτα το όνομα μου Saint SAMANTHA name day 20 August... δεν άλλαξε τίποτα!


Συνέχισα να γιορτάζω κανονικά στις 18 Ιανουαρίου, του Αγίου Αθανασίου αν και δεν το χρησιμοποίησα ποτέ αυτό το όνομα. Πιο πολύ το έκανα για να τιμήσω την γιαγιά μου.




Και έτσι κάθε χρόνο κάνω ένα μικρό “οικογενειακό" δείπνο με τους φίλους αυτούς που νιώθω σαν οικογένεια μου. Αν και ελάχιστοι φίλοι μου δεν τα κατάφεραν να έρθουν λόγο ίωσης τους ένιωθα εκεί μαζί μου.



Και το εκεί που λέω είναι στο αγαπημένο μου στέκι το Ubu ( ακα Pere Ubu ), στην Γλυφάδα του πολύ αγαπημένου Μυκονιάτη φίλου μου, Μάκη Κουσαθανά που είναι και ο λόγος που πηγαίνουμε όλοι εκεί. Είναι η ψυχή της παρέας έξω καρδιά σούπερ οικοδεσπότης με μοναδικό χιούμορ Άρχοντας με όλη την σημασία της λέξης και πάνω από όλα στηρίζει όλες τις ενέργειες που κάνουμε με την W.I.N. Hellas ενάντια στην ενδο οικογενειακή βία και την κακοποίηση των γυναικών και αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι.




Έτσι την προηγούμενη Κυριακή το απόγευμα μαζευτήκαμε για να φάμε θεϊκή pizza στον ξυλόφουρνο που έχει και burgers. Όπως κάθε χρόνο τιμώ τα έθιμα και κόψαμε Βασιλόπιτα που μου την φτιάχνει εδώ και πάνω από 12 χρόνια ο Κύριος Μπάμπης από τα Καμίνια και όταν σας λέω δεν έχετε ξανά φάει τέτοια Βασιλόπιτα να με ακούτε .. ΜΟΝΑΔΙΚΗ !!!! Το φλουρί το κέρδισε ο Γιάννης Μπασταλής (και είμαι σίγουρη ότι θα του είναι τυχερό μιας και ετοιμάζει φανταστικά πράγματα δικά του μετά από έμπειρη θητεία δίπλα στον Nusret... σύντομα θα σας πω και για αυτό).



Γελάσαμε πολύ είπαμε τόσα αστείες και ενδιαφέροντες ιστορίες που απορώ θα πρέπει κάποια μέρα να γράψω ένα βιβλίο.

Ευχαριστώ όλους που ήρθαν και περάσαμε υπέροχα αλλά και αυτούς που δεν τα κατάφεραν λόγω ιώσεων θα γιορτάσουμε σύντομα κάτι όμορφο.


My friends are like Stars, u dont always see them but they are always there !!! thank u all for being a part of my Life & name day celebration.




Μπορείτε να με βρείτε στο www.instagram.com/majenco



special thanks στην Μαρία Μαρκέζη για τις φωτογραφίες , Poppys gourmet Popcorn , Trinity Wines, Beverage world και όλο το team του Pere Ubu !!!