Αυτές τις μέρες μην ξεχνάς τον εαυτό σου, φρόντισε τον εαυτό σου όπως του αξίζει, Like a Queen!

Αυτές τις μέρες μην ξεχνάς τον εαυτό σου, φρόντισε τον εαυτό σου όπως του αξίζει, Like a Queen!

Ανέβαζα στα στόριες μου στο ινστα μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ και δέχτηκα πολλά μηνύματα για το κάθε ένα ξεχωριστά και είπα να σας κάνω ένα πιο ειδικό briefing μιας και αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι έχουμε σίγουρα περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα μικρά μυστικά περιποίησης που κάπου είχαμε διαβάσει, αλλά ποτέ δε βρίσκαμε τον χρόνο να τα κάνουμε.

Συχνά ρωτάτε και εμένα για τα μυστικά της περιποίησής μου και για το τι προϊόντα χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου.

Ένα brand που αγαπώ και επιλέγω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι η Fresh Line που με κάνει να νιώθω σαν βασίλισσα αφού τα προϊόντα της βασίζονται στην αρωματοθεραπεία και βοτανοθεραπεία!! Η Fresh Line προσφέρει όλα αυτά τα προϊόντα που χρειάζεσαι για μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος, μαλλιών και προσώπου!

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, αποφάσισα να τις περάσω δημιουργικά αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό μου παρέα με τα αγαπημένα μου προϊόντα.

Πρωτίστως, θα ήθελα να σας μυήσω σε όλα τα μυστικά και τα πολύπλευρα οφέλη της αρωματοθεραπείας που προσφέρουν οι αναβράζουσες μπάλες από τις συλλογές Spa Elixirs και Royal Beauty. Εμπλουτισμένες με αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα προσφέρουν στο σώμα ξεχωριστές ιδιότητες η καθεμία, όπως χαλάρωση, τόνωση και μυϊκή ανακούφιση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε τη μπανιέρα σας, να ρίξετε την αγαπημένη σας μπάλα μέσα και να αφεθείτε.

Όπως το πρόσωπο έτσι και το σώμα χρειάζεται τακτικά απολέπιση, ώστε να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα μας να δείχνει αναζωογονημένη και ομοιόμορφη. Τα αποτελεσματικά και ευχάριστα scrubs Royal Beauty με φυσική καστανή ζάχαρη, φυσικά έλαια και αιθέρια έλαια κυριολεκτικά λιώνουν πάνω στο δέρμα και το αφήνουν καθαρό και απαλό. Από την άλλη το scrub της αντικυτταριδικής συλλογής Αφροδίτη περιέχει αλάτι για βαθιά απολέπιση που καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

Φυσικά από την περιποίηση του εαυτού μας δε μπορεί να λείπει το πρόσωπο. Πάντα για τον σωστό καθαρισμό επιλέγω τον Αφρό με Λεβάντα που είναι απαλό καθαριστικό με υπέροχο χαλαρωτικό άρωμα και δεν αφυδατώνει ποτέ την επιδερμίδα μου! Δύο φορές την εβδομάδα προτείνω ανεπιφύλακτα τη χρήση του scrub με Λεβάντα που διαθέτει πολύ λεπτούς κόκκους και καθαρίζει απαλά το δέρμα. Για πρώτη φορά πήρα και προϊόντα από τη συλλογή Ωκεανίδα, αποφασισμένη να δοκιμάσω τα οφέλη του κλινικά αποδεδειγμένου συστατικού Blue Oléoactif που προσφέρει προστασία από το μπλε φως των οθονών! Stay tuned for my review!

Τέλος, όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών, εδώ οι ανάγκες μου είναι πολλές, οπότε κάνω ένα blend από διάφορα προϊόντα. Χρησιμοποιώ σαμπουάν και conditioner από τη συλλογή Τερψιχόρη για να χαρίσω λάμψη στα μαλλιά, ενώ έχω λατρέψει και δεν αποχωρίζομαι το ξύδι λάμψης από την ίδια συλλογή. Δύο φορές τη βδομάδα δεν παραλείπω να κάνω και μάσκα. Εγώ χρησιμοποιώ την Ερατώ που έχει εξαιρετικές επανορθωτικές ιδιότητες ειδικά για τα κατεστραμμένα μαλλιά και υπέροχο άρωμα! Τέλος, εδώ και 7 χρόνια όταν από θέμα υγείας μου έχασα αρκετά μαλλιά ανακάλυψα το μαγικό Πολύμνια που το προτείνω σε όποιον έχει τριχόπτωση, ενδείκνυται επίσης για τις περιόδους άγχους που κάνει την εμφάνισή της η εποχική τριχόπτωση, και τότε αντικαθιστώ το σαμπουάν μου με αυτό της συλλογής Πολύμνια, το οποίο περιέχει κυστίνη και βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη της τρίχας (είναι θαυματουργό σας έχω πει πολλές φορές για αυτό).

Εάν επισκεφτείς το σάιτ τους, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τα δικά σου αγαπημένα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις διάθεση και να φροντίσεις τον εαυτό σου αυτές τις ημέρες ..

Μπορείτε να με βρείτε στο :

www.instagram.com/majenco

Αυτές τις μέρες μη ξεχνάς τον εαυτό σου, φρόντισε τον όπως του αξίζει #LikeAQueen