Μάγεψε όλους τους διεθνείς Jet Setters και τον λάτρεψαν

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μάγεψε όλους τους διεθνείς Jet Setters και τον λάτρεψαν

Έφτασε η ώρα να σας μιλήσω για τον καλό μου φίλο τον Γιάννη “Beastalis”, όπως πολλοί θα τον γνωρίζετε από το ίνσταγκραμ.

Meat Lover δεν με λες και θα μου πεις γιατί αποφάσισες να μας πεις τότε για τον Γιάννη.

Γιατί ο Γιάννης είναι πολύ χαμηλών τόνων έξω καρδιά σούπερ cool dude που μαγεύει με τις ικανότητες του, είναι αυθεντικός , οραματιστής, γεμάτος επιθυμίες και όνειρα θέλει για τον εαυτό του και τους γύρω του το καλύτερο. Αγκαλιάζει ότι αγαπάει με όλες του τις αισθήσεις και θέλει να μοιραστεί όλα αυτά με εμάς, προσκαλώντας μας σε ένα ταξίδι γεύσης, όσφρησης, απόλαυσης, δίνοντας μας δείγματα της μαγείας που έχει μέσα του. Δεν φοβάται να κουραστεί ή να τσαλακωθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι κάθε φορά πετυχαίνει να ξεπερνάει ακόμα και τις δικές του προσδοκίες.

Για τους φίλους και γνωστούς που αγαπάνε το κρέας δεν είναι μόνο αυτό που τρώνε στην περίπτωση του Beastalis αλλά και η όλη διαδικασία από το στήσιμο όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω μέχρι και στην δική του παραγωγή αλλαντικών μέχρι το ψήσιμο για τον κάθε απετιτικό ουρανίσκο. Έχοντας τελέσει θητεία δίπλα στον Παγκόσμια γνωστό Salt Bae στην Τουρκία αλλά και στην Μύκονο όλη την σεζόν του 2019, και που φάγανε από τα χέρια του πραγματικά ΌΛΟΙ μα ΌΛΟΙ οι διεθνείς Jet Setters που πήγαν στο νησί του ανέμου.

Αποφάσισε να φύγει από την Μύκονο να δημιουργήσει και να δώσει το απόλυτο γεύμα όπως ο ίδιος το έχει ονειρευτεί για αυτούς που εκτιμούν αυτό που κάνει.

O John Beastalis είναι ένας παθιασμένος επαγγελματίας που επικεντρώνεται στο κρέας και την τέχνη του εκλεκτού γεύματος. Τον εμπνέουν οι παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές από όλο τον κόσμο και έχει σπουδάσει το αντικείμενο σε κορυφαίες σχολές στην Ελλάδα, το Λονδίνο, τη Σανγκάη και την Αυστραλία, διευρύνοντας τους ορίζοντες του συνεχώς. Όταν δεν μαγειρεύει, πειραματίζεται, μελετάει και ταξιδεύει όπου τον οδηγήσει η συνεχής ενασχόληση με το κρέας.

Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020 να κάνει Private Dinning στην Αθήνα και στην Μύκονο εξού και μαγείρεψε αποκλειστικά στο κάλεσμα του Εθνικού μας καμαριού του Στέφανου Τσιτσιπά που τόσο ο ίδιος αλλά και όλη του η παρέα αποθέωσαν τον Γιάννη στα Ινσταγκράμ τους.

Ο Beastalis δίνει σημασία στην λεπτομέρεια από την σαλάτα μέχρι το θεϊκό γλυκό με ανανά που φτιάχνει αποκλειστικά δική του συνταγή, μέχρι και το όλο στήσιμο του BBQ σε πολύ Boho Chic κατάσταση που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω.

Έχει διάφορα στο μυαλό του για να δημιουργήσει και επειδή πιστεύω πολύ σε αυτόν stay tuned ..

p.s. σύντομα θα σας έχω και μια έκπληξη για κάποια τυχερή αναγνώστρια του blog μου ..

Μπορείτε να τον βρείτε στο www.instagram.com/beastalis_ & https://beastalis.com

Μπορείτε να με βρείτε στο www.instagram.com/majenco