Το Ελληνικό Instagram account που πρέπει να κάνετε follow είναι αυτό ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το Ελληνικό Instagram account που πρέπει να κάνετε follow είναι αυτό ..


Εκεί που χάζευα τα ξημερώματα το ίνστα μου βγήκε μια φωτογραφία sponsored του Παρθενώνα και με το που την είδα ανατρίχιασα ένιωσα περηφάνεια και μου άρεσε απόλυτα και από αισθητικής άποψης.

Πάτησα και είδα το προφίλ και χάζεψα όλες τις φωτογραφίες του ταλαντούχου Δήμητρη Τζανκατιάν.

Την έκανα repost και τον έκανα tag και με ευχαρίστησε. Δεν συνηθίζω ποτέ να μιλάω με κόσμο που δεν γνωρίζω στα social media, αλλά δεν ξέρω μου άρεσε τόσο πολύ η δουλειά του τον έκανα αμέσως follow και του ζήτησα να του κάνω ένα αφιέρωμα στο blog μου για να μπορέσουν όλοι να δουν αυτή την υπέροχη δουλειά.

Αν δείτε γενικά τα profiles που κάνω follow είναι αυτά που με συνεπαίρνουν πολλά με landscapes, τοπία ανά τον κόσμο, Προορισμούς, ταξίδια, ζωάκια quotes & ότι έχει σχέση με τον Ταύρο.

Οπότε και τρελλάθηκα διπλά από την χαρά μου όταν κατάλαβα ότι το account αυτό είναι δικού μας παιδιού.

Τον ρώτησα να μου πει για το πως ξεκίνησε, για την καταγωγή του, για ταξίδια που έχει κάνει, για τις εμπειρίες του, και για τον επόμενο εφικτό ταξίδι του.

Και κάπως έτσι ο Δημήτρης Τζανκατιάν μου μοιράστηκε τα πιο κάτω :

Πως ξεκίνησα: Πάντα ήθελα να γίνω πιλότος άλλα λόγο κάποιου προβλήματος υγείας που είχα στα μάτια δεν το κατάφερα και έτσι αποφάσισα να βλέπω το κόσμο από ψηλά πετώντας ένα drone. Πετώντας ένα drone βλέπεις με άλλη ματιά τον κόσμο τη φύση σου δίνεται η δυνατότητά να δεις πράγματά που όταν είσαι ακόμα και στο αεροπλάνο δεν μπορείς να δεις. Για παράδειγμα με ένα drone μπορείς να αποθανατίσεις τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο το μέρος το οποίο Θέλεις και να το έχεις σαν αναμνηστικό. Είναι απλά μαγικό πως ένα τόσο δα μικρό αντικείμενο έχεις τόσες πολλές δυνατότητες, φυσικά πάντα χρησιμοποιώντας το με ασφάλεια και σύνεση.

Καταγωγή: Είμαι Έλληνας με καταγωγή μητέρα από Κωνσταντινούπολη και πατέρα από Αρμενία γνωρίστηκαν με συνοικέσιο για την εποχή τότε δεδομένα στην Κωνσταντινούπολη και όταν ήρθαν στην Ελλάδα με τη γιαγιά μου και τον παππού με τον διωγμό παντρεύτηκαν στην Αθήνα στη Ν. Μητρόπολη Αθηνών μετά από 4 χρονιά γάμου γέννησαν εμένα στις 19-5-1987.

Ταξίδια: Ένα όνειρο ζωής που είχα από μικρός ήταν να κάνω ταξίδια σε όλο τον κόσμο να δω και να μάθω τις κουλτούρες τους το πως ζούνε κλπ. Και έτσι πριν 1 χρόνο κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητά πηγαίνοντας στη Βουδαπέστη σαν πρώτο μου ταξίδι. Φυσικά και επιλέγω να πηγαίνω μόνος μου και χωρίς παρέα διότι έτσι το απολαμβάνω στο μέγιστο δυνατό. Είναι για μένα και είδος ψυχοθεραπείας και χαλάρωσής της ψυχής μου από την καθημερινότητά και τη ζούγκλα της Αθήνας καθώς και του επαγγέλματος που κάνω, μιας και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Τα ταξίδια που έχω καταφέρει να κάνω μέχρι στιγμής είναι η Βουδαπέστη, Κωνσταντινούπολη, Μπαλί και η Βιέννη.

Εμπειρίες: Κοίτα να δεις οι εμπειρίες που έχω γενικά από τα ταξίδια που κάνω είναι πολύ θετικές αν και εκεί κάποιες δε λείπουν τα ευτράπελα. Να σου δώσω να καταλάβεις κάποια στιγμή που ήμουνα στη Βουδαπέστη στο νησί της Μαργαρίτας και πραγματοποιούσα λήψη με το drone λόγο του μεγάλου ύψους των δέντρων δεν υπολόγισα σωστά το υψόμετρο με αποτέλεσμά το drone να πάει να κολλήσει σ’ένα δέντρο ύψους 130μ. Στάθηκα τυχερός βέβαια διότι μετά από πολύ ώρα που ρωτούσα εκεί τους ντόπιους κατάφερε ένα ζευγάρι να με βοηθήσει και μου βρει ένα επαγγελματία του οποίου η δουλειά είναι να κατεβάζει τα drone όταν κολλάνε σε δέντρα πολυκατοικίες κοκ.

Επόμενο ταξίδι: Το επόμενο μου ταξίδι μόλις τελειώσει το όλο θέμα με τον COVID-19 θα είναι στo Phucket στα εξωτικά νησιά Phi-Phi και στο Krabi. Γενικά μ'αρέσει να ταξιδεύω εκεί που υπάρχει η φυσική και όχι η τεχνητή ομορφιά οπότε και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγω τέτοιους είδους προορισμούς χωρίς βέβαια να αποκλείω τους υπολοίπους.

Τον Δημήτρη μπορείτε να τον βρείτε στο :

www.instagram.com/d.tzankatian

website: www.drone-photography.gr

https://www.youtube.com/watch?v=_gPPZxF00v0&feature=youtu.be



Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com/JencaMajenco