Valentines Flash Back ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Valentines Flash Back ..

Πέρσι γιορτάσαμε παρέα όλες μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα Rock δείπνο που είχα οργανώσει. Η αγαπημένη μου Donna Chalas μας είχε φτιάξει τα καταπληκτικά Valentines cup cakes της, η Ελεονώρα έφαγε εκείνη την μέρα τηγανιτές πατάτες που μέχρι 14.02.12 δεν είχε ξανά δοκιμάσει ποτέ.. (σήμερα που έχουμε Valentines date, οπότε θα τσεκάρω αν θα ξανά φάει πατάτες...

Οφειλώ να πω πάντως οτι το 13 τις πάει πολύ και είναι πιο λαμπερή και κούκλα απο ποτέ ανεβάζοντας τους παλμούς του Star καθημερινά. Η Μαρία Λουίζα ξεκινάει μια νέα εμπειρία δημιουργώντας το Louiza's Fairytails, και με αυτόν τον τρόπο η κάθε νύφη θα μπορεί να κάνει τον παραμυθένιο της γάμο με πολύ οικονομικό τρόπο.

Η Κατερίνα συνεχίζει να κάνει αυτά που κάνει εδώ στην Ελλάδα αν και είχε πρόταση να πάει στην Νέα Υόρκη για modeling ..( διαφωνώ που δεν πήγε..), και η Χριστίνα ετοιμάζει την νέα της συλλογή για τον Μάιο, με μια έκπληξη που θα σας συνεπάρει.. περισσότερες πληροφορίες όταν θα πλησιάσει ο καιρός.. Φιλενάδες μου να περάσετε τέλεια απόψε όλες ότι και να κάνετε.. Ελεονώρα ετοιμάσου για θρίλερ βραδιά..