Χρόνια πολλά Jojako !!!

Χρόνια πολλά Jojako !!!

Ανάλογα με το Πάσχα γίνεται κινητή η γιορτή του Αγίου Γεωργίου, και αν και συνήθως πέφτει 23 Απριλίου και γιορτάζουμε την ίδια μέρα φέτος έτυχε να πέσει 6 Μαΐου. Έτσι λοιπόν σήμερα γιορτάζει ο κολλητός μου ο Jojo. Εκτός του ότι τα μισά χρόνια και βάλε της ζωής μας συμπίπτουν τα γενέθλια μου με την γιορτή του, έχουμε και άλλο ένα κοινό. Είναι και ο Jojo Ταύρος, ( ευτυχώς Θεέ μου δεν θα άντεχα ζωδιακή κόντρα ..)

Φέτος στα γενέθλια του ενδέχεται να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον, { μιας και είμαστε εντελώς αντίθετοι στις αθλητικές μας προτιμήσεις ( και οφείλω να ομολογήσω ότι έχει αρχίσει να αναγνωρίζει και να παραδέχεται πολλά ..) }, όπως έλεγα λοιπόν, τα γενέθλια του πέφτουν την ημέρα των τελικών του Final 4 κι εύχομαι να πάρει την χαρά που θέλει για πολλούς  λόγους.

Εδώ είμαστε πριν λίγο καιρό στο Barque που γιόρτασα τα γενέθλια μου. Εκεί ήταν και ο ανιψιός μου ο Ρωμανός που που έχει παθολογική αδυναμία στον Jojo,  και είναι και Πνευματικός αδερφός του, μιας και η Θεά μητέρα του η Χριστίνα τον έχει βαφτίσει.

Jojako Happy name day darling .. Love you much ..xx