Ο Θρίαμβος της χρονιάς από το Φαινόμενο Τάκη Ζαχαράτο !!!

Ο Θρίαμβος της χρονιάς από το Φαινόμενο Τάκη Ζαχαράτο !!!

Ο Θρίαμβος της χρονιάς από το φαινόμενο Τάκης Ζαχαράτος !!!

18 χρόνια μετά, το θέατρο Αλίκη ξανά έζησε μεγάλες στιγμές θριάμβου με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές από την Πανεπιστημίου μέχρι την Σταδίου, εν καιρό οικονομικής κρίσης και απίστευτης κακής χρονιάς για τα θέατρα και θεάματα γενικότερα, ο Τάκης κατάφερε να κάνει πάνω απο 180 Sold out παραστάσεις με πάνω απο 55.000 θεατές να τον τιμούν κάνοντας ένα ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε ένα μοναδικό στην κυριολεξία One Man Show διεθνούς επιπέδου με το πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, το κοινό κάθε βράδυ ήταν όρθιο και τον αποθέωνε στο φινάλε της παράστασης πράγμα που έχουμε δει μόνο στο West Εnd του Λονδίνου και στο Broadway της Νέας Υόρκης.

Είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει ο ίδιος σκηνοθετήσει, γράψει τα κείμενα, σχεδιάσει αλλά και ράψει τα ρούχα, έχει επιμεληθεί της περούκες αλλά και το μακιγιάζ του, ένα πραγματικά ONE MAN SHOW με όλη την σημασία της λέξης.

Πήγαινε κάθε Τετάρτη με Κυριακή 4 ώρες πριν την παράσταση, έκανε 8 μήνες τις περισσότερες μέρες αφωνία μέχρι τις 6 το απόγευμα, καθημερινά έκανε ατελείωτες ώρες γυμναστική και όλα αυτά με χαρά και πάθος για την δουλειά του αλλά και ταυτόχρονα με στρατιωτική πειθαρχία.

Πήγα 8 φορές να τον δω και ήταν κάθε φορά μοναδικός.  Τον τίμησαν όλη η Showbiz  αλλά και άνθρωποι μύθοι όπως η Χαρούλα Αλεξίου, η Μαρινέλλα, η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η Μαίρη Λίντα, ο Μίμης Πλέσσας, ο Φίλιππος Νικολάου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Νόνικα Γαληνέα, η Ζωή Λάσκαρη, η μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και  όλα τα αστέρια του θεάτρου και του πιο σύγχρονου πενταγράμμου. 

Τάκη είσαι ένα πραγματικό αστέρι, μας έφτιαχνες την διάθεση εξ ανέκαθεν αλλά αυτές τις δυόμιση ώρες μας ταξίδεψες και μας έκανες να έχουμε ένα χαμόγελο και μια ανάσα χαράς χωρίς προβληματισμούς.

Σίγουρα το Θέατρο Αλίκη έχει την Αίγλη του αλλά και εσύ του έδωσες μια ζωή που δύσκολα να βρεθεί άλλος να κάνει το αντίστοιχο tribute με την τεράστια αγάπη που είχες για την μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε ευχαριστούμε και περιμένουμε με ανυπομονησία τα σχέδια σου για τον χειμώνα.