Κάτι μαγειρεύουν όλοι μαζί ..

Κάτι μαγειρεύουν όλοι μαζί ..

Κάθε χρόνο διοργανώνω για την W.I.N. Hellas ένα μεγάλο event εκτός των άλλων που κάνουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Φέτος λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Μιλήσαμε λοιπόν με τους καλούς μας φίλους και υποστηρικτές ενάντια στην Βία των γυναικών και γενικά της ενδοοικογενειακής βίας και αμέσως οι παραπάνω στην φωτογραφία είπαν το ναί καθώς και άλλοι που δεν τους έχουμε βάλει ακόμα .. αλλά θα σας πω πιο κάτω..

Με μεγάλη χαρά έχω να σας ανακοινώσω πως ο Δημάρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, η Έλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Μαρία Κορινθίου, η Χριστίνα Αλούπη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Νικολέττα Ράλλη, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Σωτήρης Νίνης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Γιώργος Λιανός, η Μαριλίτα Χατζιβασιλείου, η Donna Chalas, αλλά και διάφοροι αθλητές, ( που λόγο αθλητικού προγράμματος δεν μπορούμε να τους ανακοινώσουμε ακόμα ), όλοι αυτοί λοιπόν την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 9.30 θα σας περιμένουν στο εστιατόριο Barque στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 127 στην Νέα Ερυθραία για να σας μαγειρέψουν Live μιας και είναι open kitchen.

Το μενού συπεριλαμβάνετε απο 2 διαφορετικά ορεκτικά, 1 σαλάτα, 2 κυρίως πιάτα και 3 διαφορετικά γλυκά. Κοστίζει 35 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένου κρασιού και μπύρας.   Αν κάποιος θέλει να έρθει και να κάτσει στο μπάρ η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί. ( θα τεθεί σειρά προτεραιότητας σε αυτούς που έχουν εξασφαλίσει τα reserve τους νωρίτερα).

Για κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο του W.I.N. HELLAS  2108996636, ή και στο BARQUE : 2108002201-2.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο μοναδικός Dj Γιάννης Σαρτζετάκης, ( καθώς και θα υπάρξουν και διάφορες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της βραδιάς).

Σύντομα θα σας δώσω ακόμα περισσότερες πληροφορίες. 

Μπείτε στο site :  http://www.winhellas.gr

και στα facebook pages : https://www.facebook.com/pages/Barque-Taste-the-Fun/263950013659059#

https://www.facebook.com/pages/WIN-Hellas