Rakkan is the New Hot spot in Town !!!

Rakkan is the New Hot spot in Town !!!

Εδώ και 3 χρόνια το αγαπημένο εστιατόριο μας είναι το Hama sushi bar στην Γλυφάδα που πάμε αρκετά πολύ συχνά. Χθες πήγαμε στο νέο εστιατόριο στην Κηφισιά το Rakkan fusion Japanese restaurant bar lounge που ήρθε για να κάνει την τεράστια διαφορά στην ποιότητα και αισθητική. Είναι όλα φτιαγμένα στην εντέλεια, με πολύ μεράκι στην παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που μπορώ να το συγκρίνω με εστιατόρια του εξωτερικού σαν το Hakkasan που έχει και τα Michelin Stars του και χωρίς υπερβολές το Rakkan είναι για να μπεί στην κατηγορία για το χρυσό αυτό αστέρι της Michelin.

Ο κόσμος όλος γνωστός, χαμηλών τόνων, και αν και έχει ανοίξει μόλις δύο μέρες επίσημα, έχουν δώσει το παρών τους κόσμος που δεν βλέπεις εύκολα στην καθημερινότητα σου, όπως και ο Πρίγκιπας κλπ. 

Το φαγητό είναι στην κυριολεξία συγκλονιστικό να πάτε και να δοκιμάσετε το Black Cod που είναι ίσως το ωραιότερο που έχω δοκιμάσει ποτέ. Το salmon teriyaki, calamari salad, αλλά και τα πάντα όλα είναι στην εντέλεια. Η έκπληξη είναι η τελετουργία που γίνεται μετά το δείπνο και πριν το γλυκό .. δεν θα σας το πω για να το δείτε μόνοι σας. Το αγαπημένο μου ποτό εκεί είναι το Guns n' Roses , καθώς και είναι και το αγαπημένο μου συγκρότημα.

Ο Ντένης Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Παππάς σίγουρα ήρθαν για να μείνουν και να κάνουν την διαφορά.

Το Rakkan βρίσκεται στο παλιό Piazza Mela στην Κηφισιά στην Λεωφόρο Κηφισίας 238-240. Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2108087941. Είναι ανοιχτό καθημερινά και σύντομα θα λειτουργεί και το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε join στο Facebook page : https://www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant?fref=ts

Αυτό που λέγαμε με τις φίλες μου χθες είναι ότι πλέον θα μοιραζόμαστε την απόσταση μεταξύ Hama & Rakkan μιας και τα δύο εστιατόρια είναι επίσημα τα αγαπημένα μας στέκια.