Εβδομάδα Πρόληψης ~ Αγώνας ζωής ..

Εβδομάδα Πρόληψης ~ Αγώνας ζωής ..

Με τον αγώνα Beach Volley  που έγινε χθες το απόγευμα,  ολοκληρώνεται, η «Εβδομάδα Πρόληψης» με κεντρικό σύνθημα «Αγώνας Ζωής» που ξεκίνησε το Σάββατο και διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου.

Στους αγώνες που έγιναν στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος Χαϊδαρίου συμετήχαν οι Ναταλία Δραγούμη, Άννα Πρέλεβιτς, Σοφία Παθέκα, Μαίρη Συνατσάκη, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Αντίτα Ναθαναήλ, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Έλλη Αγγελιδάκη, Κατερίνα Λάσπα, Άντζελα Ευριπίδου, Έφη Σφυρή, Χρήστος Χολίδης, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Αναδιώτης, Κώστας Φραγκολιάς, Φώτης Γιαννιώτης, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Σάκης Τζαλαλής.

Η δράση της «Εβδομάδας Πρόληψης» είναι προσανατολισμένη στη γυναίκα και κυρίως στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Για το σκοπό αυτό ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου Χαϊδαρίου είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ψηφιακή μαστογραφία από την κινητή μονάδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Την βραδιά παρουσίασανν η γνωστή DJ και VJ ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Θεοτοκάτου που έπαιξε μουσική στα decks κατά της διάρκεια του τουρνουά και ήταν και συμπαρουσιάστρια του manager presentation των Εθνικών Ομάδων, Μάικ Φουντεδάκη.

Οι εκδηλώσεις κλείσαν με την βράβευση της Έλλης Κοκκίνου για την προσφορά της σε κοινωνικές δράσεις και της Μάντα Παπαδάκου, προέδρου της WIN Hellas της οργάνωσης που ασχολείται με τις κακοποιημένες γυναίκες. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μουσικό πάρτι με τη Ναταλία Γερμανού να βάζει δυνατά μουσική για όλους τους παραβρισκόμενους.