Happy Birthday Donna the Cake Lady of Greece !!!

Happy Birthday Donna the Cake Lady of Greece !!!

Η γυναίκα που εδώ και 20 χρόνια ζεί στην Ελλάδα και είναι ευεργέτιδα των πιο υπέροχων γενέθλιων Cake αλλά και των Cup Cakes είναι η original Cake Lady η μοναδική  Donna Chalas. Τον χειμώνα ξεκίνησε να κάνει σεμινάρια και να μαθαίνει τον κόσμο να φτιάχνει τις υπέροχες τούρτες με τα σχέδια που έχουν γίνει πλέον μόδα και όλοι τις φτιάχνουν στο σπίτι τους.

Γνωρίζω την Donna πάνω από 15 χρόνια, και κάθε χρόνο επιμελείται με μοναδικό τρόπο την γενέθλια τούρτα μου. Είναι από τις πιο νόμιμες στην Ελλάδα που εργάζονται σε κανονικό εργαστήρι έχοντας περάσει όλα τα υγειονομικά τεστ και πληρώσει όλους τους κατάλληλους φόρους και αυτό είναι αρκετά σημαντικό να το γνωρίζει ο κόσμος. 

Είναι η πιο αγαπημένη όλων μιας και οργανώνει εκτός των άλλων τα πιο υπέροχα πάρτι και για μικρούς αλλά και για μεγάλους και έχει τις πιο ωραίες διακοσμήσεις για την κάθε περίσταση γιορτής που μπορεί να χρειαστεί κάποιος. 

Η πιο δύσκολη τούρτα που έχει φτιάξει ποτέ ήταν αυτή για τον τότε Πρόεδρο της Αμερικής τον Μπιλ Κλίντον που είχε πάνω τις 50 πόλεις με το κάθε σύμβολο της κάθε μίας.

Η Donna στηρίζει πολλά χρόνια την W.I.N. Hellas και φέτος δέχτηκε να συμμετέχει στο celebrity cooking που οργάνωσα στο Barque  με απόλυτη επιτυχία όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες μερικούς από αυτούς που συμμετείχαν.

Σήμερα η αγαπημένη μου φίλη η Donna έχει τα γενέθλια της και θέλω να τις ευχηθώ ότι καλύτερο να έχει πάντα στην ζωή της. 

Για να την βρείτε μπορείτε  : 

Facebook page : www.facebook.com/pages/Donnas-Bridal-Sweet-Cakes-Decor-and-Happenings/12204197458?ref=ts&fref=ts#

twitter :         https://twitter.com/cakeladygreece  

instagram : http://instagram.com/cakeladygreece