Η Κρήτη, η Ελεονώρα, ο Ανδρέας και το γαμοπίλαφο ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Κρήτη, η Ελεονώρα, ο Ανδρέας και το γαμοπίλαφο ..

Πολύ καιρό τώρα λέγαμε με την Ελέ να κάνουμε ένα ταξίδι από αυτά τα ωραία που κάνουμε πάντα. Φέτος αντί για Σπέτσες επιλέξαμε την πανέμορφη μαγική Κρήτη. Μένουμε στην Αγία Πελαγία στο φανταστικό Out of the blue Capsis { www.capsis.com  }, το οποίο ανήκει στην οικογένεια  μιας από τις πιο παιδικές μου φίλες και ερχόμαστε εδώ απο το 2005, όπου πάντα μας φιλοξενούν με τον πιο ωραίο τρόπο κάνοντας μας να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. 

Από όποια πλευρά και να το δείς παίρνεις θετική ενέργεια αλλά θα σας πω με περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες που θα βάλω πιο πολλές φωτογραφίες.

Εδώ είμαστε χθες στον χώρο του ξενοδοχείου που λέγεται Safran όπου με μεγάλη μας χαρά ήρθε και μας είδε ο πολύ καλός μας φίλος ο Ανδρέας. Γελάσαμε πολύ και λέγαμε ιστορίες από διάφορα δικά μας που λέμε καθημερινά στην παρέα μας με τον Κρητικό φίλο μας. 

Η Ελεονώρα που είναι γνωστή λάτρης της Κρήτης και περιμένει πως και πως να πάει σε πανηγύρια που τόσο αγαπάει για να χορέψει Κρητικούς χορούς να φάει γαμοπίλαφο και βραστή γίδα. (  Oh My God ξέρει τα πάντα για την Κρήτη τόσα χρόνια που έρχεται στο πανέμορφο νησί.. και να είστε alert τις επόμενες μέρες για περισσότερες  πληροφορίες..)

κάντε Join στο facebook page : https://www.facebook.com/CapsisEliteResortCrete για να δείτε την μαγεία της Αγίας Πελαγίας.