Η δεύτερη του αγάπη είναι οι Σπέτσες !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η δεύτερη του αγάπη είναι οι Σπέτσες !!!

Η χαρά του παιδιού είναι ο Άλκης μιας και έχει τόση ζωντάνια μέσα του. Αγαπάμε και οι δύο τις Σπέτσες  πάρα πολύ και συμφωνούμε στο ότι There is no place in the world like Spetses. Πριν 2 μήνες απέκτησε τον 3ο του γιο τον γλύκα Νίκο που είναι το πιο ήρεμο και ήσυχο μωρό στον κόσμο.. βέβαια αυτό μπορεί να σημαίνει πως όταν μεγαλώσει μπορεί να γίνει ατακτούλης και όταν τους το είπα αυτό χθες πάθανε ένα κόκο μπλόκο και λυθήκαμε στα γέλια. Μαζί τους έχουν πάντα τα άλλα δύο "παιδάκια" τους την Bella & την Armani που είναι τα μικρά σκυλάκια τους.

Είναι πολύ τυχερός που έχει την Jennifer στην ζωή του και τον βλέπω πιο καλά από ποτέ. Κάναμε μια κουβέντα χθες και αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως η ατάκα You make me want to be a better man, από το έργο As good as it gets είναι πραγματικά φτιαγμένη για εκείνον καθώς και το You Complete me.

Βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της θεάς Jen και κάνουν σχέδια και για να αποκτήσουν και άλλα μωράκια .. ( μέχρι να τύχει το κορίτσι γιατί είναι αγοροπατέρας). Η βάπτιση του μικρού Νικόλα θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι στις Σπέτσες σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, και είδη ξέρουμε ότι θα είναι ονειρεμένα. 

Μετά την οικογένεια του η δευτέρη του αγάπη είναι οι Σπέτσες και μετά το http://filmon.com  που αξίζει να κάνετε upload το application filmon στα κινητά σας κλπ για να έχετε εκτός τον άλλον και δωρεάν τηλεοράση όλα σχεδόν τα κανάλια παγκοσμίως.

Σήμερα είναι του Αγίου Αλκιβιάδη και Άλκη σου εύχομαι τα καλύτερα πάντα κουμπάρεεεεεεε... See you very soon ..