Η Gourmelita θα σας μαγειρέψει ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η Gourmelita θα σας μαγειρέψει ..

Η παιδική μου φίλη η Gourmelita ακα Μαριλίτα έχει την τιμητική της μιας και θα σας μαγειρέψει αυτό το Σάββατο στο street food & tunes. 

Όπως έγραψε στο delicious food blog της το www.gourmelita.blogspot.gr :

Το πρώτο street food party της Αθήνας είναι γεγονός!

Αυτό το Σάββατο, ελάτε στο Collage, Καπνικαρέας 3, μεταξύ Ερμού και Μητροπόλεως.

Θα φάτε απίθανα φαγητά από δέκα διαφορετικές κουζίνες του κόσμου, θα πιείτε ροφήματα και κοκτέιλ, θα χορέψετε, θα τραγουδήσετε, θα παίξουν τα παιδάκια σας και θα χαλαρώσετε κιόλας άμα θέλετε πάνω σε καναπέδες και χαλιά... Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο: Street Food and Tunes, και στο www.debop.gr

 Εγώ είμαι ήδη στην κουζίνα μου και ψήνω ασταμάτητα λαχταριστές τούρτες. Τα cupcakes θα τα ετοιμάσω αύριο για να είναι ακόμα πιο φρέσκα και αφράτα.

Τα γλυκά πάνω στον πάγκο μου θα είναι τα εξής: Carrot Cake, Lemon Cake, Red Velvet Cake, Chocolate Fudge Cake, και όλα αυτά, και σε χριστουγεννιάτικα cupcakes.

Σας δίνω μια μικρή γεύση με τις φωτογραφίες και σας περιμένω. Ελπίζω να αποχαιρετήσουμε μαζί την χρονιά που φεύγει, δυνατά, χαρούμενα και με στομάχι γεμάτο νόστιμο φαγητό!!!

 

Μην το χάσετε .. Επίσης στο νέο έτος κάτι μαγειρεύουμε και στην DPG με την Gourmelita και όχι μόνο !!!! Πολλές εκπλήξεις θα σας έχουμε ..