Λένε πως οι 40άρες ..

Λένε πως οι 40άρες ..

Ισχύει.. λένε πως οι 40άρες είναι σαν δύο 20άρες .. 

Στην περίπτωση μου όμως αν και έσβησα αισίως τα 41 .. νιώθω σαν όταν πήγαινα στο σχολείο.

Οι φίλοι μου όλοι ξέρουν πως δεν αισθάνομαι την ηλικία μου, και ειδικά με τόσες εμπειρίες, χαρές,λύπες τα πάντα όλα που έχω ζήσει και έχω περάσει από 40 κύματα .. νιώθω πραγματικά στα πιο youth age μου.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάς ποιοτικές όμορφες στιγμές με κόσμο που είναι γεμάτος θετική ενέργεια και που ξέρεις πως σε αγαπάνε πραγματικά και στο αποδεικνύουν στην καθημερινότητα τους με πράξεις και με τον τρόπο τους, (όλοι εσείς ξέρετε τι εννοώ ειδικά τους τελευταίους 6 μήνες και σας ευχαριστώ έναν έναν τον καθένα ξεχωριστά).

Η κολλητή μου η Μιράντα, η Χριστίνα, η Ναταλί, η Αλεξία, η Μάντα, η Βάλλια και η Ορθούλα μπορεί να έλειπαν στο εξωτερικό την συγκεκριμένη μέρα αλλά είναι πάντα δίπλα μου through thick and thin .. (στην κυριολεξία ).

Περάσαμε πολύ όμορφα κάναμε όλοι catch up και χάρηκα πολύ που άρεσε παμψηφεί σε όλους το νέο μενού του Li Li Shu (που μόλις βάλανε και συγκλονιστικό σούσι πραγματικά αξίζει να τα δοκιμάσετε όλα αλλά και το αγαπημένο μου πιάτο τo King Crab Legs with Lime).

Όλοι ξέρουν πόσο Παναθηναϊκός είμαι και γι΄αυτό και στην τούρτα μου πάντα υπάρχει το τριφύλλι και φέτος η φιλενάδα μου η cake lady Donna Chalas μου έφτιαξε "The PAO Angel" όπως με αποκαλούν οι φίλοι μου. Και εννοείται ότι είμαι τόσο Πράσινη που μέχρι και το κρασί της βραδιάς μας ήταν το Πράσινο μπουκάλι Μόνο του Τσάνταλη που αγαπώωωωω ( θανκς Κατρινίδιο να πω την αμαρτία μου και το κόκκινο θεικό είναι και το γαλάζιο και το μώβ και όλαααα αλλά το Πράσινο rules .. καθώς και επίσης η GG ακά Grey Goose που είναι και η επίσημη αγαπημένη μας .. και αυτήν πράσινη την βλέπουμε ..λολ).

Είναι τα πρώτα γενέθλια που δεν αισθάνθηκα κατάθλιψη και νταούνιασμα και αυτό οφείλεται σε εσάς όλους εδώ στην φωτογραφία αυτή αλλά και στις πιο πάνω φίλες μου που ανέφερα γιατί όλοι σας με τον τρόπο είσαστε εκεί για εμένα πάντα και είσαστε οι ευρύτερη οικογένεια μου.

Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ .. ξέρετε εσείς .. στα επόμενα γενέθλια τα 42 θα είμαι σαν δύο 21 χρονών .. που σημαίνει πως θα ενηλικιωθώ .. Oh God τι σας περιμένει ..