About last night ..

About last night ..

Μια περιπέτεια και η χθεσινή βραδιά .. 

"Ηuge event" που λέμε με την Ελεονώρα και με μια φίλη μας ήταν και η χθεσινή βραδιά μιας και ήταν ατελείωτη με πολύ κουβέντα ευχάριστη, με πολύ γέλιο, σκέρτσο, νάζι και τρέλα. Την κλινική για κούκου περιπτώσεις νομίζω θα την γλυτώσει για φέτος η Ελέ μιας και είναι στα καλύτερα της στην κυριολεξία. Με άλλον αέρα και διάθεση και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη που δεν υπήρχε άλλο συναντηθήκαμε για δείπνο χθες το βράδυ στο αγαπημένο μας εστιατόριο στην Γλυφάδα το Hama.

Αν δεν την ήξερα τόσο καλά και ήταν άλλη θα έλεγα πως είναι ερωτευμένη, κι όμως λογικά μου φαινόντουσαν όλα αυτά τα στοιχεία του έρωτα πάνω της μιας και χθες απόλαυσε ατελείωτες ώρες σερφ μετά από πολλούς μήνες αναμονής. Ήταν άλλος άνθρωπος.

Έτσι λοιπόν η βραδιά εκτός από τις ευχάριστες και απρόβλεπτες εκπλήξεις είχε και πολλές προβλέψεις από την καλή μας φίλη την Χριστίνα Λουκά που πραγματικά δεν είναι μόνο ότι είναι από τις καλύτερες αστρολόγους είναι ότι έχει και ένα μοναδικό χάρισμα το οποίο το εκμεταλλεύομαι πάντα την περίοδο τον μπασκετικών και ποδοσφαιρικών αγώνων και συγκρίνουμε προβλέψεις για σκορ και νίκες. ( πέφτει μα πάντα μέσα .. ). Και με πολύ πρόσφατο παράδειγμα όταν η Ελεονώρα της είπαν 7 γιατροί πως έπρεπε να κάνει χειρουργείο και είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη, η μόνη που της είπε ότι θα γινόταν καλά και πραγματικά και έτσι και έγινε ήταν η Χριστίνα που της είπε πως όχι μόνο δεν θα χρειαζόταν χειρουργείο άλλα και ότι ναι μεν το πρόβλημα την χτύπαγε στην μέση αλλά προερχόταν από το πόδι της και θα της το έβρισκε ένας γιατρός που θα ερχόταν από το εξωτερικό. Και πραγματικά έτσι και έγινε και στην αρχή δεν το πίστευε μιας και τα odds ήταν 7 γιατροί και μια αστρολόγος.

Και με αυτά και με αυτά μετά από μια τρίωρη συνάντηση με ευχάριστες διακοπές από διάφορους φίλους που ήταν εκεί συνεχίσαμε διαφορετικά την βραδιά μας μιας και η Ελέ σήμερα θα βρίσκεται στην Μύκονο με συντροφιά το σερφάκι της, χώρια από τον κολλητό της φίλο και μεγάλη παρέα.