«Γέμισα συναισθήματα με μια ματιά μόνο»!Ο κεραυνοβόλος έρωτας μιας αναγνώστριας

«Γέμισα συναισθήματα με μια ματιά μόνο»!Ο κεραυνοβόλος έρωτας μιας αναγνώστριας

Η ιστορία μιας καρδιάς που χτυπήθηκε από τον φτερωτό θεο πολύ νωρίς!

Αυτός ο κεραυνοβόλος έρωτας θα βρει ανταπόκριση; Διαβάστε την ιστορία ακόμη μιας αναγνώστριας που κατέφυγε σε εμάς για τη συμβουλή μας.

"Πήγα σε ένα σεμινάριο με το σκεπτικό να απορροφήσω όλες τις πληροφορίες που θα μας δοθούν. Δεν είχα σκοπό να κοιτάξω ερωτικά ή ακόμα να φλερτάρω με κάποιον. Όμως, η μοίρα μου έπαιξε ένα παιχνίδι, το οποίο μέχρι σήμερα με απασχολεί. Μπήκα στην αίθουσα, κάθισα στην καρέκλα και κοιτούσα έναν έναν τους καθηγητές που βρίσκονταν μπροστά μου. Τα μάτια μου σταμάτησαν πάνω στα μάτια ενός από τους καθηγητές και εκεί κόλλησα. Ένιωσα μια οικειότητα, μια γλυκύτητα για εκείνον. Δεν το επιδίωξα και ούτε, μπορώ να πω, είναι το στυλ του άντρα που θα με προσελκύσει. Μάλιστα έχω τα μισά του χρόνια! Στο σεμινάριο κρεμόμουν από τα χείλη του! Είχα μαγευτεί! Τον βλέπω και θέλω να τον αγκαλιάσω! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Στη ζωή μου γενικά είμαι πολύ μαζεμένη και δεν παρασύρομαι. Μπορώ επίσης να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου. Με αυτόν όμως, όχι. Κάθε φορά που τελειώνει το σεμινάριο μαζί του, ανυπομονώ για το επόμενο! Όταν τελειώσουν τα σεμινάρια θα συνεχίσω με μαθήματα, οπότε θα τον βλέπω. Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς μου συμβαίνει; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Ευχαριστώ πολύ"!


Αγαπητή αναγνώστρια,

Τι ακριβώς σου συμβαίνει; Οι γάλλοι το ονομάζουν coup de foudre, εμείς οι Έλληνες καψούρα! Και εμείς ως στήλη αναλυσης ερωτικών ποβλημάτων είμαστε υπέρμαχοι του συναισθήματος, αλλά πραγματικά μας εκπλήσσεις με την ταχύτητα των συναισθημάτων σου. Δεν μας έγραψες πόσο χρονών είσαι για να έχουμε μια εικόνα των εμπειριών σου και να δικαιολογήσουμε τα βεβιασμένα συναισθηματά σου. Κρατώντας σχεδόν καμία επίφυλαξη μπορούμε να προβλέψουμε πως δεν έχεις μεταπτυχιακό στις σχέσεις, αλλιώς θα ήξερες ήδη πως αποκλείεται να έχεις την ανάγκη να αγκαλιάσεις κάποιον που δεν ξέρεις καθόλου και πως δεν χρειάζεται να περιμένεις το επόμενο σεμινάριο για να τον ξαναδείς. Αν είσαι μια ανεξάρτητη γυναίκα με αυτοπεποίηση τι σε εμποδίζει από το να πας να συστηθείς και να ξεκινήσεις τη γνωριμία; Πιστεύουμε στον κεραυνοβόλο έρωτα και δεν έχουμε καμία πρόθεση να μειώσουμε τα συναισθήματά σου, αλλά ακούγεται λίγο εφηβικό όλο αυτό που βιώνεις. Θα πρέπει να μετριάσεις τα συναισθήματά σου γιατί στην περίπτωση που για εκείνον δεν είσαι και τόσο κεραυνοβόλος έρωτας προβλέπουμε να μας ξαναστέλνεις γράμμα υπογράφοντας ως πληγωμένη καρδιά αυτή τη φορά!

Προς το παρόν κάνε το βήμα σου, ντύσου σέξι, βάλε το ωραιότερο χαμόγελό σου και προσέγγισέ τον. Αν δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον.... πήγαινε για το επόμενο σεμινάριο!

Διαβάστε ακόμη:

«Είναι 35 ετών, παντρεμένος και με θέλει. Να ενδώσω»;