4 προκαταρκτικά που θα τον απογειώσουν αυτό το σαββατοκύριακο!

4 προκαταρκτικά που θα τον απογειώσουν αυτό το σαββατοκύριακο!

Οι κινήσεις ματ εκτός κρεβατοκάμαρας

1. Πόνταρε στην εμφάνισή σου. Για τους άντρες το καλύτερο προκαταρκτικό είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που βλέπουν. Άρα το πως δείχνεις είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις. Αν πάτε μαζί σε κάποιο πάρτι φόρεσαι ένα σέξι φόερμα και από μέσα εσώρουχα στο στιλ που του αρέσει. Θα τον βάλεις στο κλίμα απόι νωρίς το βράδυ!

2. Μίλα του όπως πρέπει. Και το πρέπει σημαίνει όπως θέλει εκείνος και το όπως θέλει εκείνος σημαίνει... πονηρά. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που εκφράζονται ελεύθερα (όχι υπερβολικά) και το κάνουν σε στιγμές εκτός κρεβατιού. Και εξηγούμε... Πάρε τον τηλέφωνο μέσα στη μέρα, βεβαιώσου ότι δεν σε ακούν οι συνάδελφοι σου και πες του τι θες να του κάνεις ή να σου κάνει το βράδυ. Όσο πιο τρελό ακουστεί το πλάνο σου τόσο το καλύτερο.

3. Μάθε να φιλάς καλά. Μην πέσεις στην παγίδα και πιστέψεις πως το φιλί είναι ένα κουραστικό προκαταρκτικό. Αν το νιώθεις βαρετό τότε κάτι κάνεις λάθος. Πάρε πρωτοβουλία και φίλησε τον σε ανυποψίαστες στιγμές για εκείνον με πάθος και πολύ αργά. Θα το πιάσει το νόημα.

4. Μάθε να χρησιμοποιείς τα χέρια σου. Το να αγγίζεις τον καλό σου είναι το πιο αποτελεσματικό προκαταρκτικό. Έρευνες δείχνουν πως όλοι οι άντρες ανταποκρίνονται θετικά στο άγγιγμα. Και μετά το τυχαίο άγγιγμα το μασάζ είναι το επόμενο καλύτερο που μπορείς να του κάνεις πριν τη συνεύρεση.

Διαβάστε ακόμη:

Εμείς ξέρουμε: 3 μύθοι & 1 αλήθεια γιατί είσαι ακόμη single!