Σε χώρισε; 4 τρόποι για να τον ξεπεράσεις χωρίς πολλά... δράματα!

Ερμιόνη Σαρρή
Σε χώρισε; 4 τρόποι για να τον ξεπεράσεις χωρίς πολλά... δράματα!

Η ζωή έχει πολλές χαρές για να τις χάνεις

Ο αγαπημένος σου ή μάλλον ο «πρώην» αγαπημένος σου αποφάσισε, πως τελικά δεν είσαι η γυναίκα των ονείρων του. Και τι έγινε; Μήπως είναι και το τελευταίο αρσενικό πάνω στη γη; Δεν υπάρχει λόγος να τα βάψεις μαύρα και να μιλάς ασταμάτητα για αυτόν σε όποιον βρεθεί μπροστά σου. Ωραία τα περάσατε οι δυο σας αλλά τα καλύτερα έρχονται. Είναι λογικό, ειδικά στην αρχή, να δυσκολεύεσαι να τον βγάλεις από το μυαλό σου, όμως τα παρακάτω tips που σου προτείνουμε θα σε βοηθήσουν να βρεις τον εαυτό σου γρήγορα.

Σταμάτα να παριστάνεις τη drama queen: Φίλοι σου είναι, δε θα ξέρουν τι σου έχει κάνει όλο αυτό τον καιρό; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να οδηγείς την κουβέντα συνέχεια σε αυτόν, να θυμάσαι τα παλιά και να κλαις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ένα αγαπημένο σου hobby ή σε ό,τι σου δίνει χαρά και θα δεις πως σιγά σιγά ο πόνος θα υποχωρίσει.

Κάνε «αποτοξίνωση»: Όχι δεν εννοούμε να το ρίξεις στα νερόβραστα αλλά να αφήσεις το κινητό σου στην άκρη- ή, ακόμα καλύτερα, να πάρεις τη μεγάλη απόφαση και να τον εξαφανίσεις από τον τηλεφωνικό σου κατάλογο. Σε κάθε περίπτωση, αν βρεθείς σε στιγμή αδυναμίας, έτοιμη να του στείλεις μήνυμα, δεν θα έχεις τον τρόπο να το κάνεις!

Ξεκίνα την τελετουργία της φωτογραφίας: Μην τις κάψεις, ούτε να τις πετάξεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μάζεψε όμως όλες σας τις φωτογραφίες από το σπίτι και κρύψε τις σε ένα σημείο που μέχρι τώρα είχε... αρκετή σκόνη- ή δώστες στην κολλητή σου να τις φυλάξει.

Υπόθεση social media: Από την ώρα που σου είπε το τέλος, στιγμή δε σταμάτησες να κοιτάζεις το προφίλ του. Τι νομίζεις, πως θα γράψει πόσο του λείπεις ή ότι θα ανεβάσει κάποια παλιά σας φωτογραφία; Επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, σταμάτα να ασχολείσαι με τα like του και βρες κάτι πιο ευχάριστο να περάσεις την ώρα σου. Και για να σου φτιάξουμε τη διάθεση; Άλλαξε πρώτη την κατάστασή σου σε ελεύθερη, γιατί μη ξεχνάς πως ακόμα και αν αυτός σε χώρισε πρώτος, στα social media μετράει η ταχύτητα! Και μην ξεχνάς πως υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι που λέγεται "Unfriend".

Διαβάστε ακόμα:

Oι 7 τύποι γυναικών που οι άντρες δε θέλουν να παντρευτούν

11+1 αλάνθαστα σημάδια που σου δείχνουν πως απλώς ΔΕ σε γουστάρει