Σεξ επί σκηνής

Σεξ επί σκηνής

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια όταν δύο κορμιά είναι τόσο αρμονικά επί σκηνής.

Είμαι χορεύτρια και γενικά στη ζωή μου έχω χορέψει σε αρκετούς πρωταγωνιστικούς ρόλους. Είμαι πολύ καλή στη δουλειά μου και γενικά ιδιαίτερα τυπική, προσπαθώντας να μη δίνω δικαιώματα για οποιαδήποτε σχόλια. Όσα χρόνια χορεύω ποτέ δεν μου είχε συμβεί αυτό που θα σας περιγράψω τώρα.

Σε μια παράσταση έπαιζα τον κεντρικό χορευτικό ρόλο μαζί με έναν άντρα, ας τον πούμε Άγγελο. Πρόκειται για εξαιρετικό χορευτή και ιδιαίτερα γνωστό στον χώρο μας. Δεν μου φαινόταν ποτέ όμορφος, είχε όμως κάτι το ιδιαίτερο. Όταν αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί, ένιωθα τη γοητεία του να με μαγνητίζει. Δεν με φλέρταρε ή κάτι τέτοιο, αλλά όταν βρισκόμασταν στη σκηνή για πρόβες γινόταν ένα μ' εμένα, χωρίς καν να το προσπαθήσουμε.

Με τον καιρό τ' αγγίγματα άρχισαν να γίνονται διαφορετικά, τα βλέμματα πιο βαθειά και οι χτύποι της καρδιάς μας πιο πυκνοί. Μια νύχτα είχαμε ξεμείνει (σχεδόν) μόνοι στο θέατρο όπου κάναμε τις τελικές πρόβες. Ξανά και ξανά, τελειοποιούσαμε τις σκηνές μας, αλλά για τον ηλεκτρισμό ανάμεσά μας, ούτε λόγος...

Μέχρι που κάποια στιγμή, όπως έκανα την κίνηση για ένα άλμα προς το μέρος του, έτρεξε κατά πάνω μου, με έπιασε από τη μέση και μου έσκισε το κορμάκι με μία κίνηση. Εγώ τραβήχτηκα αυτόματα προς τα πίσω κρύβοντας το στήθος μου και κοιτώντας τον με βλέμμα απορίας. Αυτός όμως περπάτησε προς εμένα, έπιασε τα χέρια μου, τα κράτησε πίσω απ' τη μέση μου και μου έδωσε το πιο βαθύ φιλί της ζωής μου.

Αυτό που έγινε μετά, επάνω στη σκηνή, με τα φώτα επάνω μας, δεν περιγράφεται με λόγια. Φαντάζομαι πως ο φύλακας του θεάτρου πρέπει να μας είδε, αλλά δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου γιατί εκείνο το βράδυ ήταν πραγματικά συγκλονιστικό.

Τατιάνα, 28