Τα 9 είδη σεξ που δεν σου συστήνουμε να κάνεις!

Τα 9 είδη σεξ που δεν σου συστήνουμε να κάνεις!

Για το δικό σου καλό μιλάμε!

Κάθε είδους σεξ είναι υπέροχο. Εκτός από τα 9 είδη που θα διαβάσεις παρακάτω τα οποία στην πράξη μοιάζουν με επικίνδυνη αποστολή.

1. Το σεξ στο ντους. Το νερό καταστρέφει τη λίπανσή σας. Επιπλέον κάποιος από τους δύο δεν κάθεται ακριβώς κάτω από το νερό και έτσι κρυώνει διαρκώς με bonus την πιθανότητα κάποιος να γλιστρήσει και να πέσει. Δύσκολο πολύ. Απόφυγέ το!

2. Το σεξ στην παραλία. Το μόνο χειρότερο από το σεξ στο ντους είναι το σεξ στην παραλία. Καμία στάση δεν είναι βολική, η άμμος εισβάλλει παντού (πολύ κακό για την υγιεινή σας) και επιπλέον ποτέ δεν είσαι σίγουρη ότι δεν σας βλέπει κάποιος λουόμενος ή ψαράς!

3. Το σεξ στο αυτοκίνητο. Εκτός και αν διαθέτει αυτοκίνητο το ίδιο σε μέγεθος με την κρεβατοκάμαρά σου η συνεύρεση στο αμάξι είναι ένα μεγάλο όχι για την ερωτική σου ζωή. Δεν είσαι πια 18 και το σώμα σου δεν είναι τόσο ευέλικτο πια.

4. Το σεξ σε δημόσιο χώρο. Όσο χρονών και αν είσαι είναι σίγουρο πως είναι αρκετά ντροπιαστικό να σε πιάσουν στα πράσα και να ακούσεις την έκφραση "μα, βρείτε ένα δωμάτιο".

5. Το σεξ όταν είσαι μεθυσμένη. Το σεξ όταν γυρνάει το ταβάνι, όταν δεν μπορείς να κουνήσεις τα χέρια σου και πιθανόν όταν δεν θα το θυμάσαι την επόμενη μέρα δεν το συμπάθησε κανείς.

6. Το σεξ μετά από πολύ φαγητό. ΠΟΤΕ. Κανείς δεν το ευχαριστήθηκε και όλοι το μετάνιωσαν!

7. Το σεξ στο πατρικό σου. Θέλεις να κάνεις σεξ στο παιδικό σου κρεβάτι με το σκυλί της οικογένειας να κοιτάει και την πιθανότητα να σε ακούσουν οι γονείς σου; Όχι, είναι η απάντηση.

8. Το σεξ στα σκαλιά. Είστε τόσο κοντά στο σπίτι άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιαστείτε προσπαθώντας να κάνετε την ιδανική στάση στα άβολα, παγωμένα μαρμαρινα σκαλιά. Προσπεράστε το!

9. Το σεξ με τον τύπο που δεν σου φέρεται καλά. Αυτό είναι το χειρότερο. Άσχετα με το αν μπορεί να σε κάνει να ολοκληρώσεις κανένας άντρας δεν δικαιούται τον έρωτά σου αν πολλαπλώς σου έχεις αποδείξει πως ενδιαφέρεται μόνο για αυτό και μετά εξαφανίζεται.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 7 (ειλικρινείς) λόγοι που μένεις σε μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί