Έρωτας ή σεξουαλική χημεία; 8 σημάδια ότι τον θες (ή σε θέλει) μόνο για σεξ!

Έρωτας ή σεξουαλική χημεία; 8 σημάδια ότι τον θες (ή σε θέλει) μόνο για σεξ!

Πότε το χτυποκάρδι είναι ωμή σεξουαλική έλξη

Η σεξουαλική χημεία δεν απαιτεί προσπάθεια. Απλά συμβαίνει. Τη μία στιγμή κάθεσαι δίπλα του και τον βρίσκεις απλά χαριτωμένο και μισή ώρα αργότερα, τα χέρια σου δεν μπορούν να μείνουν μακριά του. Μην μπερδεύεις, όμως, τη σεξουαλική χημεία με τον έρωτα. Το σεξ είναι μια ωμή διάθεση που νιώθεις για κάποιον εξαιτίας της εμφάνισής του ή της συμπεριφοράς του ενώ ο έρωτας είναι ένα πιο "αγνό" συναίσθημα. Στο αν θα μετατραπεί η σεξουαλική σας χημεία σε σχέση με συναίσθημα κανείς δεν το ξέρει. Προς το παρόν αναγνώρισε τι νιώθεις με τα παρακάτω σημάδια.

1. Στενές επαφές. Όταν έλκεσαι σεξουαλικά από κάποιον με τον οποίο απλά μιλάς θα θεωρήσεις πολύ δύσκολο να μείνεις μακριά του. Αντιθέτως θα βρίσκεις δικαιολογίες να έρθεις πιο κοντά του. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Αν προσπαθεί συνεχώς να σε πλησιάσει χωρίς συγκεκριμένο λόγο σου δείχνει ότι τον έλκεις σεξουαλικά.

2. Φλερτάρεις υπερβολικά. Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να φλερτάρει μαζί του όλη την ώρα με ένα χαμόγελο που θυμίζει παιδί σε ζαχαροπλαστείο; Αν σε έλκει ένας άντρας σεξουαλικά δεν μπορείς να σταματήσεις τη διάθεσή σου να μιλάς για ερωτικά θέματα που καταλήγουν στο κρεβάτι σου ή να ανταποκρίνεσαι στα περιπαικτικά του σχόλια.

3. Πού κοιτάς; Δεν μπορείς να μην κοιτάς "στρατηγικά" σημεία του σώματος του... Χείλη, χέρια και το τζιν του στο γνωστό σημείο! Μπορείς να είσαι διακριτική για να μην σε πιάσει, αλλά με την πρώτη ευκαιρία τα μάτια σου χωρίς σκέψη πηγαίνουν εκεί στο νότο!

4. Η καρδιά σου χτυπά σαν τρελή. Κλασικό σημάδι ερωτικής επιθυμίας και αλάνθαστο. Αν τη στιγμή που απλά κάθεστε σε μια καφετέρια και μιλάτε και εσύ χαμένη στις σκέψεις σου νιώθεις την αναπνοή σου να γίνεται όλο και πιο βαριά τότε ξέρεις τι σου λέει. Πως δεν μπορείς να περιμένεις άλλο για να πάτε κάπου μόνοι σας.

5. Έχεις ένα πράγμα συνεχώς στο μυαλό σου. Και μάντεψε τι είναι; Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να σε φέρει σε διάθεση. Ένα απλό άγγιγμα και νιώθεις όλα εκείνα τα συναισθήματα, (συγνώμη πρωτόγονα ένστικτα). Το ότι καταφέρνει να σε διεγείρει χωρίς προσπάθεια, χωρίς καν προκαταρκτικά δείχνει πάθος.

6. Τον βρίσκεις ακαταμάχητο. Η σεξουαλική χημεία επηρεάζει την κρίση μας ακόμα και την αισθητική μας. Τον κοιτάς και θεωρείς ότι είναι ο πιο σέξι τύπος που έχεις γνωρίσει ενώ οι φίλες σου την ίδια στιγμή απορούν που γύρισες να τον κοιτάξεις. Και ο έρωτας και το πάθος σε κάνουν τυφλή.

7. Η φωνή σου πιάνει άλλες νότες. Χωρίς να το συνειδητοποιείς η φωνή σου γίνεται πιο ήρεμη, πιο βαθιά, πιο ερωτική. Καθώς συνομιλείτε οι φωνές και των δύο γίνονται ψίθυροι και τότε η ερωτική επιθυμία είναι στα ύψη.

8. Κοιτιέστε στα μάτια. Τα μάτια δεν λένε ψέματα. Ακόμα και αν προσπαθείς να κρύψεις πόσο τον θες ο τρόπος που τον κοιτάς, η διάρκεια στο βλέμμα σου και η ένταση προδίδουν τη σεξουαλική σου διάθεση. Ένα ακόμη σημάδι είναι πως όταν πλησιάζετε πολύ ο ένας τον άλλον τα βλέφαρα σας είναι μισόκλειστα.

Διαβάστε ακόμη:

Έκπληξη! 6 σημάδια ότι σε θέλει για σχέση (επιτέλους)!