Πόσο τυχερές! Οι 4 διαφορετικοί οργασμοί που κάθε γυναίκα πρέπει να νιώσει στη ζωή της

Πόσο τυχερές! Οι 4 διαφορετικοί οργασμοί που κάθε γυναίκα πρέπει να νιώσει στη ζωή της

Γιατί η ποικιλία κάνει τη διαφορά!

Οι επιστημονικές έρευνες μας αρέσουν πολύ ειδικά όταν επιβεβαιώνουν πως το γυναικείο σώμα μπορεί να απολαύσει τέσσερα διαφορετικά είδη οργασμών!

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό NeuroQuantology αναφέρει πως μια γυναίκα μπορεί να βιώσει κλειτοριδικό, κολπικό, ένα συνδυαστικό οργασμό αυτών των δύο και τέλος πολλαπλούς οργασμούς.

Και αν εσύ νομίζεις ότι είσαι σχεδιασμένη να ζεις με έναν από όλους αυτούς σε προκαλούμε να δοκιμάσεις κάποιες τεχνικές απόψε...

Κλειτοριδικός Οργασμός
Αυτό το σημείο της γυναίκας είναι το πιο ευαίσθητο στο γυναικείο σώμα με 8.000 νευρικές απολήξεις να συγκεντρώνονται εκεί. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως αν πριν τη διείσδυση ο σύντροφός δεν ασχοληθεί αρκετά με την περιοχή χαιρέτα τον οργασμό σου!
Τι να κάνεις: Πες του να χρησιμοποιήσει τα χέρια του και να ασχοληθεί με την περιοχή (πίεση, άγγιγμα και χάδια σε όλο το σημείο). Μπορεί να το κάνει ως προκαταρκτικό ενώ η καλύτερη στάση για αυτόν τον οργασμό είναι το γνωστό "κουτάλι". Όσο του δίνεις κατευθύνσεις (δεξιά, αριστερά, πιο πάνω, πιο κάτω) τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φτάσεις στην κορύφωση.

Κολπικός οργασμός
Ακόμα και αν εξακολουθεί να υπάρχει η συζήτηση για την ύπαρξη ή όχι του σημείου G, το 30% των γυναικών υποστηρίζει πως ολοκληρώνει με διέγερση της περιοχής με την απλή διείσδυση.
Τι να κάνεις: Αρχικά πρέπει να εντοπίσεις εσύ την περιοχή. Μπορείς να το κάνεις μόνη σου ή με τον σύντροφό σου. Η περιοχή εντοπίζεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου και θα το καταλάβεις γιατί μόλις το αγγίξεις θα νιώσεις καλά! Η καλύτερη στάση για να διεγείρεις το G spot σου είναι να είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι, κοιτώντας ο ένας τον άλλον, και να έχετε τα πόδια σας μπλεγμένα σαν ψαλίδι. Αυτό διευκολύνει την διείσδυση και στοχεύει στο άγγιγμα της περιοχής.

Ο συνδυαστικός οργασμός
Οι ειδικοί επισημαίνουν πως ο κολπικός και κλειτοριδικός οργασμός είναι το πιο δυνατό φινάλε και είναι διπλάσια πιο δυνατός και έντονος από τους υπόλοιπους. Η στάση "γυναίκα από πάνω" είναι εξαιρετικά δημοφιλής για τον απλό λόγο ότι βοηθάει το γυναικείο σώμα στη διπλή κορύφωση!
Τι να κάνεις: Ένας συνδυαστικός οργασμός επιτυγχάνεται πιο εύκολα αν η γυναίκα έχει διεγερθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της πράξης, αλλά και πριν τη διείσδυση. Πόνταρε στα προκαταρκτικά (φιλιά, χάδια, μασάζ σε όλο το σώμα), βρες τη στάση που σε διεγείρει περισσότερο και μείνετε σε αυτή.

Πολλαπλοί Οργασμοί
Για να είμαστε ξεκάθαροι οι πολλαπλοί οργασμοί συμβαίνουν ο ένας μετά τον άλλον και όχι σε διαφορετικές στιγμές σε μια συνεύρεση. Οι μελέτες κατέληξαν πως οι πολλαπλοί οργασμοί είναι πιθανόν να συμβούν σε μια γυναίκα αν "αντέχει" να ερεθιστεί στην ευαίσθητη περιοχή μετά τον πρώτο και δεύτερο οργασμό.
Τι να κάνεις: Ξεκινήστε τα προκαταρκτικά και πες του να αφιερώσει χρόνο στην κλειτοριδική σου διέγερση με τα χέρια ή το στόμα του. Αμέσως μετά θα πρέπει να συνεχίσει σε πιο αργούς ρυθμούς για 30 δευτερόλεπτα και μετά να επιστρέψει πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Το να παίζει με το βαθμό διέγερσης σου σου προσφέρει διπλή απόλαυση. Όταν ξεκινήσει η διείσδυση με την ίδια διαδικασία μπορείς να επιτύχεις κολπικούς ή συνδυαστικούς οργασμούς. Aν νιώθεις πολύ ευαίσθητη στην περιοχή μετά τον οργασμό μπορείς να φορέσεις το εσώρουχό σου για να αποφύγεις την άμεση επαφή με τα χέρια του, αλλά να μπορεί να συνεχίσει να σε χαϊδεύει.

Καλή επιτυχία, κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη:

8 ερωτικά κόλπα που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ και θα σου χαρίσουν αξέχαστο σεξ