Αντρικός oργασμός... αυτός ο άγνωστος! Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για αυτόν;

Αντρικός oργασμός... αυτός ο άγνωστος! Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για αυτόν;

6 "καυτές" ερωτήσεις βρίσκουν την απάντησή τους

Νόμιζες πως ο αντρικός οργασμός δεν κρύβει κανένα μυστήριο; Αν αυτό σκέφτεσαι κάθε φορά που έχεις στο μυαλό σου τον σύντροφό σου να φτάνει στην κορύφωση θα πρέπει να σε ενημερώσουμε πως ο αντρικός οργασμός κρύβει πράγματα που αγνοείς...

Και ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...

Υπάρχουν σημεία του αντρικού μορίου τα οποία είναι πιο ευαίσθητα από τα υπόλοιπα;
Η απάντηση είναι ναι με δύο συγκεκριμένα σημεία να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα για τη σεξουαλική του απόλαυση. Ο χαλινός (στην κορυφή του μορίου) ακριβώς και το περίνεο (η περιοχή στη βάση). Αυτά είναι τα δικά του σημεία G που δεν πρέπει να αγνοείς.

Πόσο διαρκεί ο αντρικός οργασμός;
Η αντρική κορύφωση δεν διαρκεί πολύ. Ο μέσος όρος διάρκειας διαρκεί από 5 έως 22 δευτερόλεπτα στα οποία ο άντρας βιώνει το απόλυτο αίσθημα ικανοποίησης.

Υπάρχουν άντρες που προσποιούνται;
Οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν οργασμό. Σύμφωνα με έρευνεα το 30% των νέων αντρών έχει προσποιηθεί οργασμό κάποια στιγμή στη ζωή του. Το ότι προσποιήθηκαν δεν σημαίνει πως δεν απόλαυσαν την σεξουαλική δραστηριότητα που είχαν, αλλά το έκαναν για τον ίδιο λόγο που μια γυναίκα το κάνει. Γιατί δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν και δεν ήθελαν να σε στεναχωρήσουν!

Ο οργασμός του άντρα συνοδεύεται πάντα από εκσπερμάτιση;
Η απάντηση είναι αρνητική. Δεν ολοκληρώνουν όλοι οι άντρες με εκσπερμάτιση. Μπορεί ο κανόνας να λέει πως ο οργασμός συνοδεύεται από αυτό υπάρχουν, όμως, και οι εξαιρέσεις. Θα πρέπει να ξέρεις μάλιστα πως ακόμα και χωρίς εκσπερμάτιση έχει εκείνος βιώνει την ίδια ικανοποίηση.

Πόση ώρα απαιτείται να ξεκουραστεί ένας άντρας για να ξεκινήσει δεύτερο γύρο;
Οι περισσότεροι άντρες πρέπει "να γεμίσουν τις μπαταρίες τους" για να σκεφτούν τον επόμενο οργασμό. Μετά την κορύφωση ο άντρας σωματικά δεν μπορεί να φτάσει ξανά στην κορύφωση ακόμα και αν διατηρεί τη στύση του. Αυτό το χρονικό διάστημα επαναφόρτισης ποικίλει από μερικά λεπτά σε ώρες ή και μέρες σε κάποιες περιπτώσεις. Για τους νεότερους άντρες η περίοδος αυτή είναι πιο σύντομη, αλλά ο αριθμός των συνευρέσεων ποικίλει από άντρα σε άντρα.

Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν πολλαπλούς οργασμούς;
Και όμως μπορούν! Αλλά ο αριθμός των αντρών που μπορεί να πετύχει πάνω από έναν οργασμό σε μια ερωτική συνεύρεση είναι μικρός. Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι πως γενικά ο άντρας χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για τη δεύτερη κορύφωση. Για αυτούς λοιπόν που το διάστημα είναι μικρό τότε ο δεύτερος οργασμός θα μπορούσε να θεωρηθεί πολλαπλός. Επίσης κάποιοι άντρες μπορούν να έχουν οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση. Άρα αν ο σύντροφός σου ολοκληρώνει χωρίς εκσπερμάτιση τότε μπορεί να έχει οργασμό μία και δύο φορές κατά την επαφή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; 6 αγόρια μας αποκάλυψαν...

DPG Network