Βράδια αποπλάνησης! 9 βήματα για να τον σαγηνεύσεις στο σπίτι σου

Βράδια αποπλάνησης! 9 βήματα για να τον σαγηνεύσεις στο σπίτι σου

Κορίτσια, έρχεται ένα καυτό σαββατοκύριακο!

Πρόσθεσε στην γκάμα σου με τις ερωτικές κινήσεις που ξέρεις αυτά τα 9 βήματα γυναικείας αποπλάνησης...

Αρωμάτισε τον χώρο με ένα σπρέι
Βρες ένα αρωματικό σπιτιού με βάση την κανέλα ή τη βανίλια για παράδειγμα και αρωμάτισε τον χώρο. Η μυρωδιά είναι μια αίσθηση που δεν πρέπει να υποτιμάς γιατί ακόμα και ασυναίσθητα βάζει τους δύο παρτενέρ σε ερωτικό κλίμα.

Πρόσθεσε το άρωμά σου στα σεντόνια
Αν το άρωμα σου υπάρχει στο κρεβάτι σου θα τον οδηγήσεις κατευθείαν σε αυτό. Ρίξε μερικές σταγόνες από το άρωμά σου στα σεντόνια και θα δεις διαφορά στις επιδόσεις του.

Διάλεξε μια ατμοσφαιρική μουσική
Επέλεξε ένα μουσικό χαλί για τη βραδιά σας που να ξέρεις πως είναι στα γούστα του και η οποία, όμως, να είναι απαλή και ταξιδιάρικη... Κάτι σέξι, τραγούδια χωρίς στίχους, κάτι σαν soundtrack ρομαντικής ταινίας.

Ετοίμασέ του ένα αφροδισιακό γεύμα
Πίστεψέ μας ο σωστός άντρας εκτιμά το καλό φαγητό και τίποτα δεν μπορεί να τον κάνει περισσότερο υπόχρεο να σε ικανοποιήσει μετά από ένα γεύμα με το αγαπημένο του φαγητό. Για ορεκτικά, σαλάτα και επιδόρπια προσέθεσε και αφροδισιακές τροφές.

Κάνε ερωτικές κινήσεις

Υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που του δίνουν το έναυσμα να σε σκεφτεί ερωτικά... Το να γλείφεις αθώα τα χείλη σου, το να πιάνεις το γοφό σου με το χέρι σου, το να δαγκώνεις το κάτω χείλος (ναι, σαν την Αnastasia Steele στις 50 αποχρώσεις) είναι μερικά γυναικεία τεχνάσματα που τους τρελαίνουν. Όλους. Ανεξαιρέτως!

Άγγιξέ τον συνέχεια
Μείνε κοντά του, τόσο κοντά του, που θα "παραβιάζεις" τον προσωπικό του χώρο. Αυτός ο προσωπικός χώρος συνήθως είναι τα 50 εκατοστά. Κάθεσαι κοντά του και άγγιξε το χέρι του όταν μιλάτε, φτιάξε τα μαλλιά του, ίσιωσε την μπλούζα του. Μικρές, αδιάφορες αφορμές που πάντα τον αιφνιδιάζουν.

Στρίμωξέ τον!
Είστε στο σπίτι, δεν έχει κόσμο μεν, αλλά δώσε του την ευκαιρία να νιώσει την παρουσία σου από πολύ κοντά. Βρες μια δικαιολογία και ρίξε το σώμα σου πάνω του. Δεν θα ξέρει αν το έκανες τυχαία ή όχι και η ερωτική ένταση θα έρθει.

Μίλησε του κοντά στο αυτί του
Έτσι θα νιώσει τη ζεστή σου ανάσα (λογοτεχνικό μεν, αποτελεσματικό δε) ή ακόμα και τα χείλη σου στο λαιμό του. Μίλα του λες και του ψιθυρίζεις κάποιο μυστικό. Δεν θα αργήσει να κάνει την κίνησή του.

Πες του να του κάνεις ένα μασάζ σε όλο το σώμα
Οι άντρες λατρεύουν όταν η γυναίκα εθελοντικά θέλει να τον περιποιηθεί. Αν πονάει κάπου μπορείς να το εκμεταλλευτείς! Η πλάτη, το γόνατο, οι ώμοι! Αν νιώσει πως μπορείς να τον κάνεις καλά εκεί που πονάει φαντάζεται που αλλού μπορείς να του κάνεις το ίδιο καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Το κάνεις, ξέρεις όμως τι σημαίνει; Οι 5 κανόνες του casual sex!