Μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο...

Μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο...

Τι γίνεται όταν γίνεσαι το τρίτο πρόσωπο;

"Θα ήθελα την συμβουλή σας σε ενα θέμα που με απασχολεί πολύ τους τελευταίους μήνες.
Νομίζω πως είμαι ακόμη ερωτευμένη με τον "πρώην " μου! Για την ακριβή αλήθεια δεν ήταν ακριβώς όλος δικός μου είχε παράλληλη σχέση, αλλά με την άλλη κοπέλα τα έχουν εδώ και 4 χρόνια περίπου... μεταξύ τους έχουν συμβεί πολλά και τους κρατεί κάτι τόσο δυνατό που αυτός ποτέ δε την χώρισε για μένα!
Πως ξεκίνησαν όλα...
Κάνω καλλιτεχνικό πατινάζ και λατρεύω το άθλημα αυτό επίσης με κολακεύει πολύ όταν βλέπω κάποιο αγόρι να κάνει αντίστοιχα αυτό το άθλημα έστω και αν είναι χόκεϊ. Μια μέρα καθόμουν στις κερκίδες για να καθαρίσω τα πέδιλα και ξαφνικά βλέπω αυτό το αγόρι από μακριά. Μου κέντρισε τόσο πολύ το ενδιαφέρον μπορούσα να πω πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, ύστερα κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μιλάει στον κολλητό μου (έβλεπα οτι μιλούσαμε) μετά μπήκα στην πίστα και ήρθε μαζί μου, έβλεπα τις φιγούρες που έκανε και με έκανε να τον ερωτευτώ περισσότερο. Από εκείνη την μέρα άρχισαν όλα. Μετά ανταλλάξαμε facebook και είδα στο προφίλ του ότι τα έχει με μια κοπέλα εδώ και 4 χρόνια... Ξαφνικά ένιωσα τόσο αμηχανία που αποφάσισα ότι δεν θα του ξαναμιλήσω αυτός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μου μιλήσει και στο τέλος συναντηθήκαμε... και εκεί έκανε την κίνηση... με φίλησε και μου είπε πως με θέλει πραγματικά. Φυσικά εγώ του το αρνήθηκα και του είπα ότι λέει ψέματα αφού έχει κοπέλα και δεν κάνει τίποτα για αυτό (διότι μιλούσαμε πολύ καιρό πριν από τηλέφωνο και facebook)
Γινοντουσαν διάφορα με τον καιρό έκανα τρελά πράγματα για αυτόν και αυτός το ίδιο. Να σας δώσω παράδειγμα . Μέθυσα με μια φίλη μου... λόγω αυτών των προβλημάτων.. Τον πηρά τηλέφωνο και του φώναζα να έρθει να με πάρει. Με πήγε κατευθείαν σπίτι του με έβαλε να φάω με άλλαξε ρούχα γιατί είχα βραχεί και με έβαλε για ύπνο, ενώ ήμουν σε άθλια κατάσταση δεν το εκμεταλλεύτηκε! Την άλλη μέρα με πήγε σπίτι και εκεί του είπα οτι δεν θέλω να τον ξαναδώ κ οτι δεν θέλω άλλη επαφή... Τα αρνήθηκε όλα αυτά στην αρχή αλλά μετά το δέχτηκε... από τότε έχω να τον δω από τον Νοέμβριο του 2014".

Αγαπητή αναγνώστρια,

Τα ερωτικά τρίγωνα πάντοτε τελειώνουν με κάποιον ή όλα τα μέρη να πληγώνονται.
Το ηθικό κομμάτι βαραίνει εκείνον και όχι εσένα καθώς εκείνος έχει δέσμευση προς κάποιον άλλο πρόσωπο. Καταλαβαίνουμε πως έχεις συναισθήματα για εκείνον και για αυτό ενέδωσες σε έναν άντρα που δεν μπορεί να σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι ή έχεις ανάγκη.
Αλλά με τα δεδομένα που έχει η κατάστασή σας δεν θα μπορούσαμε να σε συμβουλέψουμε ότι είχες μια φυσιολογική ερωτική σχέση με ισότιμους όρους ή από την οποία να μπορείς να πάρεις όσα θες να δώσεις. Ούτε σου έχει πει ποτέ πως θέλει να είναι μαζί σου ούτε κάποιες δηλώσεις περί έρωτα έχει κάνει.
Εκείνος που απατά συνήθως είναι ένα άτομο εγωιστικό, που βάζει πάνω από όλα τη δική του ευχαρίστηση. Θα πρέπει να καταλάβεις πως ένας τέτοιος άντρας μπορεί να κάνει το ίδιο και σε σένα και άρα δεν χάνεις κάτι σπουδαίο.
Το γεγονός πως δεν έκανε καμία προσπάθεια να συναντηθείτε από τον Νοέμβριο δείχνει πως η σχέση σας δεν τον προβληματίζει όσο εσένα και πιθανόν να είναι ακόμα με την κοπέλα του.
Σου προτείνουμε -ακόμα και αν ακούγεται δύσκολο- να σταματήσεις να σκέφτεσαι μια ιστορία που έχει τελειώσει και δεν σου προσέφερε ποτέ τίποτα. Μπορεί να μην το βλέπεις τώρα, αλλά η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια και μάλιστα... αδέσμευτα.

Αρκεί να θες να το δεις.

Διαβάστε ακόμη:

«Τον γνώρισα στη δουλειά, έχει κοπέλα και με διεκδικεί... Τι να κάνω;»