Άρχισαν οι εκδρομούλες; 7 λόγοι που το σεξ των διακοπών είναι το καλύτερο σεξ!

Άρχισαν οι εκδρομούλες; 7 λόγοι που το σεξ των διακοπών είναι το καλύτερο σεξ!

Με την πρώτη ευκαιρία οργάνωσε απόδραση εκτός πόλης με τον καλό σου! Θα καταλάβεις...

Η θερμοκρασία ανεβαίνει... Το καλοκαιράκι έφτασε και τα διήμερα και τριήμερα σε κοντινούς προορισμούς ξεκίνησαν... Αυτό σημαίνει πως θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μπόλικο σεξ διακοπών που πάντα νικάει το σεξ στην πόλη!

Γιατί; Για αυτούς τους 7 λόγους!

1. Δεν σε νοιάζει καθόλου τι θα ακούσουν οι γείτονες. Γιατί ουσιαστικά δεν είναι γείτονες, αλλά πελάτες του ξενοδοχείου που δεν ξέρεις, δεν σε ξέρουν και δεν θα τους συναντήσεις μάλλον ποτέ. Αυτό σημαίνει πως όσο και να χτυπάς την κεφαλή του κρεβατιού στον τοίχο τους την άλλη μέρα δεν θα σε αγριοκοιτάξει κανείς στο ασανσέρ.

2. Πιθανότατα θα πιεις κανά δύο ποτηράκια αλκοόλ από το bar του ξενοδοχείου. Με τον σύντροφό σου μπορείτε να πιείτε όσα εξωτικά κοκτέιλ θέλετε και μετά να επιστρέψετε στο δωμάτιο χωρίς να χρειαστεί να οδηγήσετε. Μεγάλη υπόθεση!

3. Τα έπιπλα σχεδόν σε παρακαλάνε να κάνεις σεξ. Στο κρεβάτι, στον καναπέ στην βεράντα. Όλα περιμένουν το σεξ σας!

4. Το room service είναι διαρκώς διαθέσιμο για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου ξανά και ξανά. Μετά από ένα αξέχαστο σεξ σηκώνεις το τηλέφωνο, παραγγέλνεις μπέικον, αυγουλάκια, μαρμελάδες ή μια φρουτοσαλάτα και μετά ξανακάνεις σεξ γιατί δεν έχεις ούτε πιάτα να πλύνεις!

5. Το κρεβάτι είναι καλύτερο από εκείνο που έχεις σπίτι. Τα μαλακά μαξιλάρια, το στρώμα που βουλιάζει και κυρίως το κρεβάτι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για το σώμα σου και αυτή η σκέψη και μόνο σε εξιτάρει.

6. Δεν έχεις δουλειά το επόμενο πρωί. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να επιταχύνεις τον οργασμό σου γιατί έχεις πρωινό ξύπνημα. Μετά το μαραθώνιο βραδινό σεξ μπορείς να ξυπνήσεις ότι ώρα θες. Ο ήλιος ας περιμένει!

7. Η ντουζιέρα στο δωμάτιο. Πιθανότατα το μπάνιο είναι ένα μεγάλο πολυτελές δωμάτιο, που το νερό πέφτει σαν καταρράκτης ενώ από το τζάμι της ντουζιέρας ο φίλος όταν κάνει μπάνιο δείχνει απίστευτα σέξι. Θα το εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Και καλές διακοπές κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη:

Τα 6 λάθη που κάνεις και σαμποτάρεις τη σεξουαλική σου ζωή