Από ποιον κρύβεσαι; Αυτά τα σημάδια λένε πως είσαι (πολύ) ερωτευμένη μαζί του

Από ποιον κρύβεσαι; Αυτά τα σημάδια λένε πως είσαι (πολύ) ερωτευμένη μαζί του

Δεν χρειάζεται να το κρύβεις πια!

Κάποιες φορές το ξέρεις, κάποιες φορές το αρνείσαι. Ίσως γιατί πιστεύεις ότι δεν είναι ο κατάλληλος για σένα, ίσως γιατί νιώθεις πως εκείνος δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Όπως και να έχει το να κρύβεσαι από τον εαυτό σου δεν είναι η σωστή τακτική. Αποκωδικοποίησε τα σημάδια και κατάληξε πως αν νιώθεις τα παρακάτω κάθε φορά που συναντιέστε ο φτερωτός θεός σε έχει χτυπήσει με τα βέλη του!

1. Μπροστά του κάνεις σαν μικρό παιδί
Σε πολλές περιπτώσεις μια ερωτευμένη γυναίκα αποκτά μια συμπεριφορά που θυμίζει μικρό παιδί που έχει ανάγκη την προσοχή. Ανεβάζειτον τόνο της φωνής της, κινείται διαρκώς, γελάπολύ δυνατά. ΟΙ ειδικοί λένε πως αυτό είναι σημάδι πως θέλεις την αμέριστη προσοχή του γιατί θες να ασχολείται μόνο με σένα.

2. Κάνεις πολλές ερωτήσεις για τη ζωή του
Αυτές οι ερωτήσεις που περιλαμβάνουν από τις πιο ασήμαντες πληροφορίες μέχρι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του δείχνουν το ενδιαφέρον σου σε βαθύτερο επίπεδο. Αν θες να μάθεις τα πάντα για αυτόν δεν είναι γιατί δεν τα ξέρεις είναι γιατί θες να γίνεις κομμάτι της ζωής σου.

3. Προσπαθείς να τον εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που ντύνεσαι
Και όχι μόνο με τα ντύσιμο, αλλά και με τα μαλλιά σου και το μακιγιάζ σου. Αν για κάθε σας έξοδό σας πηγαίνεις στα μαγαζιά για να βρεις νέο φόρεμα και ετοιμάζεσαι καμιά ώρα μπροστά στον καθρέφτη τότε θες να τον εντυπωσιάσεις με τα σωματικά σου χαρίσματα γιατί ξέρεις πως οι άντρες γοητεύονται με την εξωτερική εμφάνιση.

4. Όταν είσαι μαζί του είσαι χαρούμενη
Δεν έχει σημασία αν τσακώθηκες με τη φίλη σου ή δουλεύεις υπερωρίες στη δουλειά τις στιγμές που τον βλέπεις με έναν μαγικό τρόπο τα ξεχνάς όλα και το χαμόγελό δε σβήνει από το πρόσωπο σου. Γελάς με το παραμικρό που λέει ακόμα και αν δεν είναι τόσο αστείος.

5. Τον κοιτάς συνέχεια στα μάτια
Μια γυναίκα ερωτευμένη θέλει το βλέμμα του αντικείμενου του πόθου της στραμμένο σε εκείνη. Αν τη στιγμή που οι ματιές σας ενώνονται νιώθεις κάτι σαν ηλεκτρισμό να σε διαπερνά και τότε πρέπει να ξέρεις ότι μιλάμε για έρωτα. Η ενέργεια που μπορεί να υπάρξει από ένα βλέμμα του και μόνο είναι ικανό να σε κάνει να τον σκέφτεσαι για μέρες.

6. Σου βγάλει το μητρικό ένστικτο!
Δεν εννοούμε να θες να κάνεις τα παιδιά του, αλλά πως θες να τον περιποιηθείς και να τον φροντίσεις. Θες να τον καλέσεις σπίτι σου να του μαγειρέψεις, θες να τον βοηθήσεις όταν έχει ένα πρόβλημα, θες να τον κάνεις να γελάσει όταν είναι στεναχωρημένος. Θέλεις να είσαι εκεί όταν το έχεις ανάγκη.

Γιατί δεν φτάνεις στην κορύφωση; 5 μυστικά για τον οργασμό σου