Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο σεξ: 6 λόγοι για να σηκωθείς πιο νωρίς αύριο!

Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο σεξ: 6 λόγοι για να σηκωθείς πιο νωρίς αύριο!

Πολύ καλημέρα σας!

Το πρωινό σεξ είναι σαν να τρως σουφλέ σοκολάτας – είναι απολαυστικό, γλυκό και σε βοηθάει να βγάλεις την υπόλοιπη μέρα! Τα υπέρ του σε σχέση με το σεξ οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας είναι πως σε κάνει να νιώθεις απροσδόκητα αισιόδοξα για το 24ωρο που έρχεται. Πολλές έρευνες του εξωτερικού αποδεικνύουν πως όσοι απολαμβάνουν πρωινό σεξ είναι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι και πιο υγιείς από εκείνουςπου δεν το εντάσσουν στο πρόγραμμα.

Άλλωστε το να ξυπνάς με φιλιά είναι πολύ καλύτερο από τον ενοχλητικό ήχο του ρολογιού. Και όχι μόνο αυτό... Υπάρχουν ακόμη 6 λόγοι που το κάνουν ακαταμάχητο...

Γιατί θα το θυμάσαι
Η λίμπιντο σου είναι στα ύψη όπως kai η μνήμη σου. Με ξεκούραστο μυαλό θα σου μείνει κάθε λεπτομέρεια της ερωτικής σας συνεύρεσης και θα μπορείς να το σκέφτεσαι όλη μέρα ή να τα πεις αναλυτικά όλα στις φίλες σου το βράδυ.

Μπορείς να παραλείψεις το γυμναστήριο
Το σεξ είναι γυμναστική και οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν πως μια ώρα σεξ καίει περίπου όσο ένα χαλαρό τρέξιμο 30 λεπτών. Και δεν χρειάζεται καν να σηκωθείς από το κρεβάτι!240 θερμίδες έκαψε εκείνος, 180 εσύ... καθόλου άσχημα.

Καλημέρα με έναν οργασμό
Είναι σαν να ήρθαν τα Χριστούγεννα πιο νωρίς! Ποιος δε θέλει έναν οργασμό με το καλημέρα... κυριολεκτικά!

Γιατί ούτως ή άλλως δε φοράτε ρούχα. Αυτό κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορη και είναι ιδανικό για τα ξυπνήματα τις καθημερινές, που βιάζεστε και οι δύο.

Είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Σε κοιτάει, σε μυρίζει και σε αγγίζει μόλις ανοίξεις τα μάτια σου. Είναι μια στιγμή που είναι αποκλειστικά για εσάς. Ακόμα και οι κοντινοί σου άνθρωποι δεν ξέρουν πως είσαι όταν ξυπνάς. Το ότι μοιράζεστε αυτή την εμπειρία φέρνει περισσότερη οικειότητα μεταξύ σας. Χωρίς μακιγιάζ εσύ, χωρίς ρούχα και οι δύο και με άπλετο φως στο δωμάτιο.

Επιβεβαιώνει το πάθος σας
Δεν είναι ένα μεθυσμένο σεξ. Δεν είναι ένα μεταμεσονύκτιο σεξ. Είναι το σεξ που δείχνει πως το πρώτο πράγμα της ημέρας που θέλεις και θέλει να κάνετε είναι να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλον. Ανεκτίμητο!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δεν φτάνεις στην κορύφωση; 5 μυστικά για τον οργασμό σου