Μήπως το γρήγορο σεξ είναι και το καλύτερο; Με αυτά τα επιχειρήματα θα σε πείσουμε!

Μήπως το γρήγορο σεξ είναι και το καλύτερο; Με αυτά τα επιχειρήματα θα σε πείσουμε!

Ti ξέρεις για τα απολαυστικά quickies;

Ο χρόνος είναι σχετικός και αυτή η επιστημονική διατύπωση βρίσκει εξαιρετική εφαρμογή στο πόση ώρα πρέπει να διαρκεί το σεξ για να είναι καλό. Η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος καθώς και οι πολύ σύντομες ερωτικές περιπτύξεις μπορούν να μετατραπούν σε αξέχαστες απόλυτα καυτές συνευρέσεις που θα θυμάσαι για πάντα.

Και εδώ σου έχουμε τέσσερις λόγους που τα λεγόμενα και quickies πρέπει να μπουν στο ερωτικό σας μενού.

• Ανακαλύπτετε ξανά την αξία και την τέχνη του φιλιού: Αφήστε τις δικαιολογίες ότι δεν έχετε χρόνο για σεξ. Ακόμη και μισό λεπτό, στο οποίο τα χείλη του καλού σας θα ενωθούν με τα δικά σας, είναι αρκετό για να ανάψει φωτιές. Επιπλέον, μπορεί να μετατρέψει ένα "quickie" σε απίστευτο, γλυκό και τρυφερό σεξ. Το φιλί είναι το πρώτο πράγμα που δείχνει πώς είναι η κατάσταση σε μια σχέση, μακροχρόνια ή μη. Θυμηθείτε το πρώτο σας φιλί με τον σύντροφό σας, τα κλεφτά φιλιά που δίνατε ο ένας στον άλλον με την πρώτη ευκαιρία, ακόμη και ανάμεσα σε κόσμο, και θα καταλάβετε την αξία του.

• Εμπλουτίζετε το... ρεπερτόριό σας: Ενα μέσο ζευγάρι περιορίζεται σε τρεις ή τέσσερις διαφορετικές στάσεις. Ωστόσο, εκείνες που έχουν καταγραφεί είναι περισσότερες από 600! Το κλασικό σεξ, που γίνεται "στην ώρα του" στο κρεβάτι ή τον καναπέ, συχνά οδηγεί στα ίδια και συνηθισμένα πράγματα. Αντίθετα, όταν προκύπτει σεξ στα ξαφνικά, η κατάσταση προσαρμόζεται ανάλογα με το πού βρίσκεστε και πόσο άνετα ή άβολα είστε. Ετσι, αν κάποια φορά δεν μπορείτε να κάνετε το κλασικό σας ιεραποστολικό, θα ανακαλύψετε πόσο καλύτερα είναι όταν σας κρατάει όρθιος και σας κολλάει στον τοίχο!

• Τελειοποιείτε την τεχνική σας: Δεδομένου ότι οι κινήσεις είναι κυρίως δική του δουλειά, κάποιες γυναίκες δεν ξέρουν τι να κάνουν όταν βρεθούν να έχουν το... πάνω χέρι. Αν ανήκετε σε αυτές, στην περίπτωση του ξαφνικού και γρήγορου σεξ θα αναγκαστείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα, αφού πολλές φορές οι συνθήκες θα το επιβάλλουν! Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει, κυρίως αν η στάση είναι καινούργια για εσάς. Σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

• Τελειοποίηση τεχνικής Η... απλή και ταπεινή «χειρωνακτική εργασία» -μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφερόμαστε!- μπορεί να κάνει θαύματα. Πρώτα από όλα, μπορεί να προκαλέσει σεξ, ακόμη και όταν δεν το περιμένετε. Εκτός από τα καυτά φιλιά και τα όλο υποσχέσεις βλέμματα, το σωστό άγγιγμα στο σωστό σημείο μπορεί να κάνει τον σύντροφό σας να σας προσφέρει το καλύτερο «quickie» της ζωής σας, το οποίο φυσικά θα φέρει κι άλλο σεξ, κανονικής διάρκειας.

Το σκέφτεστε ακόμη;

Διαβάστε ακόμη:

Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο σεξ: 6 λόγοι για να σηκωθείς πιο νωρίς αύριο!