Μένεις με έναν άντρα που δεν μπορείς να εμπιστευτείς;

Μένεις με έναν άντρα που δεν μπορείς να εμπιστευτείς;

Ιδού η απορία!

"Είμαι 19 και τον Δεκεμβρη γνωρισα ένα παιδί 2 χρόνια μεγαλύτερο μου. Τον γνώρισα στο Tinder και με έκανε add στο Facebook σχεδόν ΑΜΕΣΩΣ. Αρχικά μιλάγαμε κάθε μέρα σχεδόν και μου έλεγε ότι ήθελε να με δει από κοντά. Μου έδωσε τον αριθμό του και εγώ τον δικό μου και κανονίσαμε. Το βράδυ πριν το ραντεβού μας μιλάγαμε στο Facebook αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι το είχε ξεχάσει. Τον ρώτησα τι θα έκανε την επόμενη και μου είπε ότι είχε να πάει σε έναν φίλο του να τον βοηθήσει στο μαγαζί του. Περιττό να πω ότι απογοητεύτηκα πολύ και υπέθεσα ότι δεν ενδιαφέρεται οπότε είπα να μην ασχοληθώ ξανά. Την επόμενη μέρα μου έστειλε να βγούμε και εγώ σαν χαζή δέχτηκα μόνο για να μου το ακυρώσει. Τότε είπα τέλος και δεν του ξαναέστειλα μήνυμα. Μετά Από μια εβδομάδα περίπου μου έστειλε αυτός λέγοντας μου ότι είχε χρόνο να έρθει να με δει επιτέλους. Δεν ξέρω γιατί αλλά δέχτηκα για άλλη μια φορά. Μου είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο μόλις σχολάσει για να κανονίσουμε ώρα και μέρος. Αλλά αντί για αυτό πήρα ένα μήνυμα του που έλεγε να δώσουμε μια τελευταία παράταση γιατί ήταν κουρασμένος. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Από εκείνη την μέρα δεν επικοινώνησα πια μαζί του όμως αυτός είχε αλλα σχέδια. Κάθε φορά είναι γλυκός μαζί μου (με λέει κορίτσι του και κουκλιτσα του και με τουμπαρει ) και μου λέει ότι θέλει να με δει αλλά με το διάβασμα δεν προλαβαίνει. Μου υποσχέθηκε ότι μετά την ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ θα βγούμε, αλλά αμφιβάλλω. Του εχω μιλησει αλλά είτε μου απαντήσει σύντομα είτε το διαβάζει και μου απαντάει πολύ αργότερα. Νιώθω σαν κάτι να έχει αλλάξει και τον ρώτησα πρόσφατα αν έχει κάτι και μου απάντησε ότι απλά είναι αφηρημένος. Έλεγα να περιμένω να τελειώσουμε την εξεταστική για να δω αν θα γίνει κάτι αλλά οι φίλοι μου λένε να τον αφήσω. Τι να κάνω;".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Ποια γυναίκα χρειάζεται στις μέρες μας έναν αναξιόπιστο άντρα στο πλάι της; Η απάντηση είναι ή τουλάχιστον πρέπει να είναι καμία γυναίκα δεν πρέπει να δέχεται την αφερέγγυα συμπεριφορά ενός φίλου ή συντρόφου. Την πρώτη φορά που σου ακύρωσε τη συνάντηση θα μπορούσε να υπάρχει ένας ουσιαστικός λόγος. Τη δεύτερη και την τρίτη φορά που ακύρωσε τη συνάντησή σας δεν υπάρχει δικαιολογία. Ούτε η κούραση, ούτε το ότι προέκυψε κάτι. Το να μην μπορεί να μείνεισυνεπής σε αυτά που υπόσχεσαι αποκαλύπτει δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως δεν είναι ένας άνθρωπος που μετράει τον λόγο του και δεύτερον πως δεν σε αντιμετωπίζει με σεβασμό. Και σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να γυρνάς την πλάτη σου.

Η γνώμη μας είναι την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσει να κρατήσεις τη συνομιλία σας σε εξαιρετικά φιλικό επίπεδο και να αρνηθείς την όποια πρόταση για συνάντηση. Αν δεν είναι τυπικός για έναν καφέ σκέψου τι μπορεί να είναι σε μια σχέση.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Όταν δεν σε θέλει υπάρχει στρατηγική;